National goals/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png


edit

Exclamation.png Caracteristică eliminată

Această caracteristică a fost eliminată din joc.

Obiectivele naționale sunt obiective stabilite de președintele națiunii în timpul alegerilor prezidențiale. Obiectivele sunt în trei categorii: societate, economie și militar. Atingerea unui obiectiv va câștiga țării un monument. Obiectivele naționale au fost anunțate comunității într-un articol eRepublik Insider în 26 noiembrie 2009.

Stabilirea obiectivelor

Crearea obiectivelor

Un obiectiv temporar este un obiectiv stabilit în editorul de campanie, dar care nu a fost activat.

Dacă un utilizator stabilește un obiectiv, atunci accesează o altă pagină și apoi revine în editor, obiectivul temporar va fi în continuare acolo.

Un obiectiv permanent este un obiectiv temporar care a fost activat, făcându-l vizibil în lista candidaților, pagina partidului, pagina alegerilor.

Condiții de selecție

 • Dacă o anumită misiune (fără tip!) A fost aleasă într-un obiectiv confirmat, aceasta nu va fi afișată atunci când se fac selecțiile pentru celelalte obiective
 • cu excepția cazului când puteți alege „cuceri noi regiuni” de mai multe ori, dar țara pe care o selectați prima nu va fi disponibilă pentru un al doilea obiectiv
 • deoarece există o singură misiune socială și o singură misiune economică, economică sau de tip social poate fi selectată fiecare pentru unul dintre obiective

Activare campanie - afișat numai în timp ce obiectivele NU sunt permanente

 • dacă cineva stabilește un obiectiv, acesta este considerat temporar, până când campania de activare este apăsată și apoi devine permanentă, împreună cu celelalte 2 obiective
 • toate cele 3 obiective trebuie stabilite, în caz contrar apăsarea campaniei de activare va da doar o notificare fără a schimba starea vreunui obiectiv
 • acțiunea de editare a unui obiectiv modifică doar „valoarea” obiectivului, nu schimbă statutul obiectivului, un obiectiv temporar va rămâne temporar și un obiectiv permanent va rămâne permanent

Resetați campania - este afișat în loc de "Activați campania" după ce obiectivele au devenit permanente

Înapoi la obiective - afișat tot timpul. Nu are niciun efect asupra obiectivelor, doar redirecționează utilizatorul către obiectivul său

Vizualizarea obiectivelor

Exemplul 2; Obiective naționale stabilite și un obiectiv atins în trecut
Icon - national goals set.jpg
Obiectivele naționale sunt stabilite a doua zi după alegerile prezidențiale, 6 a lunii. Obiectivele naționale ale unei țări pot fi văzute dând clic pe Statistici de țară. Monumente realizate pot fi, de asemenea, vizualizate pe această pagină.
Exemplul 1; Obiectivele naționale stabilite


Gallery

Toate monumentele din 2010 într-un singur loc

Aceasta este galeria tuturor trofeelor ​​individuale în mod individual:

Povestea

Unele dintre monumentele de mai sus conțin povești speciale, acestea sunt poveștile lor.

Februarie 2010

 Dacă Platon ar putea acoperi Afrodita într-o scoică sau în valuri, va fi posibil să o aibă ca premiu pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor. 

A existat o dezbatere cu privire la figura iconică care va fi utilizată în concepte - cele două opțiuni fiind Zeița egipteană Hathor și Zeița greacă Afrodita.

Având în vedere că Platon era grec, Afrodita a fost favorita discuției și provocarea a fost de a depăși faptul că zeița greacă este cunoscută ca fiind prezentată întotdeauna nudă. O posibilitate luată în considerare a fost aceea de a o acoperi scoică sau valuri.

Cele 3 concepte au început ca:

 • o mică statuie reprezentând elemente de dragoste;
 • o statuie medie care îl reprezintă pe Anteros - fratele lui Eros;
 • o statuie mare reprezentând pe Eros.

Martie 2010

Tema pentru martie a fost "Război".

Numele de martie provine din Roma antică, când luna martie era prima lună a anului și îl numea pe Martius după Marte, zeul roman al războiului.
În Roma, unde clima este mediteraneană, luna martie este prima lună a primăverii, un punct logic pentru începutul anului, precum și pentru începutul sezonului campaniilor militare.

Pe baza sinopsisului de mai sus, cele 3 concepte au început ca:

 • un "arc de triumf" cu un car deasupra lui
 • o statuie a unui soldat antic;
 • o coloană similară cu "Columna lui Traian".

Aprilie 2010

Piatra de naștere a lunii aprilie este diamantul. Nu se cunosc alte informații istorice.

Mai 2010

În multe țări, 1 mai este May Day (Ziua Internațională a Muncitorilor / Ziua Muncii). Conceptul pentru cel de-al treilea monument a început ca un "arc de triumf" cu un lucrător în materii prime deasupra acestuia.

Luna mai a fost numită pentru zeița greacă Maia, care a fost identificată cu "Mama Pământ" Gaia. Conceptul pentru cel de-al doilea monument a început ca o statuie a unei doamne acoperită de elemente naturale.

De asemenea, bazat pe asociația de 1 Mai, conceptul pentru primul monument a început ca o mână care ține un ciocan.


Back.gif Înapoi la pagina Country stats