One:Profile/Nederlands

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
EestiIcon-Estonia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
LatviešuIcon-Latvia.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik Logo v1.jpg

This page has been saved as historical information from V1.
This information is out of date and should not be used for current game play.

Deze pagina kan gemakkelijk bereikt worden door op je naam te klikken in het permanente profiel overzicht aan de linkerkant van de pagina. Op je profiel pagina vind je alle informatie over jouw burger in eRepublik, verdeeld in een aantal categorieën.

Top Sectie

In deze sectie vind je jouw profiel plaatje (avatar), burger naam, jouw locatie in de Nieuwe Wereld (land, regio) en je meest recente 'shouts' - je kunt bladeren naar de verschillende shouts met de 'next' (volgende) en 'previous' (vorige) knoppen. Naast je naam verschijnt een Wiki link Wiki Link blackbook.jpg. Klik er op om naar je eigen pagina te gaan op de officiële eRepublik Wiki (mits deze al gemaakt is).

Je zult ook je positie op de nationale rangschikking zien en het aantal Strafpunten.

Profile 1.jpg

Aan de rechterkant zijn er links voor:


Rekeningen (Accounts) sectie

De rekeningen van verschillende valuta van jouw burger staan getoond. De standaard valuta zijn die van goud (Gold) en de nationale valuta van het land waar je begon. Elke keer dat je naar een ander land gaat, wordt er een rekening aan je profiel toegevoegd voor de valuta van je nieuwe land. Een andere manier om meer rekeningen te hebben, is met goud de valuta van een ander land kopen op de valutamarkt (monetary exchange).

Profile2.jpg

Voorraad (Inventory) Sectie

Je hebt standaard 20 voorraad plaatsen waar de producten opgeslagen worden die je koop van de marktplaats (marketplace). De 'X' knop die verschijnt als je met je muis over een product in je voorraad gaat, geeft je de mogelijkheid om een product uit je voorraad weg te doen - het helpt de burger om onnodige producten te verwijderen en plek te maken voor nieuwe.

Je huis wordt OOK getoond in je voorraad!!! Let hier op en gooi deze niet per ongeluk weg, want dan moet je een nieuwe kopen!

De voorraad kan ook vergroot worden tot 50 posities door een “Extra storage” pakket te kopen.

Profile 3.jpg

Specifieke informatie

Gestructureerd naar tabbladen: Carrière (Career), Bio en Vrienden (Friends).

Tabs.jpg

Career tabblad

Hier vind je de doelen (achievements) en de carrière paden van je burger. Je burger kan betrokken zijn in verschillende aspecten van eRepublik, zoals de economie, politiek, militair en media. Een overzicht van je huidige activiteiten kun je zien onder elke sectie:

Career.jpg
 • Economisch overzicht - Bedrijf (bedrijfslogo en naam), positie binnen het bedrijf (algemeen bedrijfsleider (manager) / werknemer (employee)) of werkloos (unemployed). Lees meer over de economische module in eRepublik.
 • Politiek overzicht - Administratieve positie (mits beschikbaar: president van een land (country president) / lid van congres / partij president), plus de naam en het logo van de partij waar je lid van bent. lees meer over de politieke module in eRepublik.
 • Militair overzicht - Rang (hangt af van de totaal gemaakte schade), totaal aantal van jouw gevechten en het gevechtspunten dat je gedaan hebt en hoeveel je nog moet voor een nieuwe rang. Lees meer over de militaire module in eRepublik.
 • Media overzicht - Naam en logo van jouw krant (als je er eentje hebt). Lees meer over de media module in eRepublik

Bio tabblad

Bio.jpg

Biografische informatie is te lezen in deze sectie

 • Welzijns indicator
 • Ervaringspunten (Experience points) niveau en een balk die toont hoeveel punten er nodig zijn voordat het volgende niveau bereikt wordt.
 • Economische vaardigheden (skills) voor elk domein. De domeinen zijn constructie (construction), vervaardiging (manufacturing) en land/mijnbouw (land). Daarnaast wordt ook je gevechtssterkte (strength) getoond.
 • Burger leeftijd in eRepublik

Let op: Je economische vaardigheden nemen toe met elke dag dat je werkt en je gevechtssterkte neemt elke keer dat je traint toe.


Friends tabblad

Al je vrienden in eRepublik staan in deze lijst. Verwijderen van één van hen kan gedaan worden door op de 'X' knop te klikken die zichtbaar is op hun profiel plaatje.

Friends.jpg

Andere beschikbare mogelijkheden

Bij het bezoeken van het profiel van een andere burger, kun je de volgende mogelijkheden aantreffen:

Friend2.jpg
 • Zend bericht (Send Message) - Verstuur een ingame privé bericht naar deze burger
 • Voeg toe als vriend (Add as friend) - als deze burger al in je vriendenlijst staat, wordt de knop vervangen met 'Remove friend'
 • Geef 'cadeau' (Offer gift) – om de wellness (welzijn) van je vriend te verbeteren, kun je hem cadeaus geven. Wellness zal in dezelfde mate verbeteren als de kwaliteit van het cadeau. Deze actie is niet beschikbaar als een burger al 100 wellness heeft of als de burger deze dag al 10 wellness ontvangen heeft van cadeaus. Cadeaus koop je op de marktplaats (Gifts).
 • Doneren (Donate) - Geeft je de pagina waar je producten en geld kunt doneren aan andere burgers of organisatiesBack.gif Terug naar pagina One:My places/Nederlands

Back.gif Terug naar pagina One:Tutorial/Nederlands


V1 Menu

Tutorial · Mijn plaatsen · Markt· Info · Regels · Geschiedenis · Gemeenschap