Ortakëria

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


edit

Speech balloon.png Not a game feature

Kjo faqe përmban elemente / konceptet / idetë të cilat nuk janë lojë përmban eRepublik.

Partneriteti i parë gazetaresk u krijua nga Francis Huniadi më 11 maj, 2008. Ka dy lloj i partneriteteve në eJournalism.

Varianet e Partnerit

  • Një: Dy ose më shumë pronarët e gazetave bien dakord për të shkëmbyer informacione në mes njëri-tjetrit, dhe ajo është shpallur zyrtarisht në një artikull. Partnerët nuk duhet të punojnë ngushtë së bashku, nënshkrimin e një marrëveshjeje të tillë është më shumë një shenjë e respektit ndaj njëri-tjetrit se një marrëdhënie të fortë midis gazetave. Ky partneritet është quajtur shpesh një Partneritet të vogël.
  • Dy: Dy ose më shumë pronarët e gazetave bien dakord për të shkëmbyer informacione në mes njëri-tjetrit, dhe ajo është shpallur zyrtarisht në një artikull. Ajo duhet të nënshkruhet nga pronarët si një marrëveshje zyrtare. Një prej gazetave të bëhet një variant tjetër, kjo është më shumë të ngjarë të ndodhë në qoftë se gazeta tjetër është nga një komb tjetër. Ndryshimet për gazetën partner përfshin logon dhe të ndryshojë emrin. Pronarët e gazetave do të punojnë ngushtë së bashku dhe të ndajnë çdo informacion dhe ndoshta neni, nga të cilat partnerët do të marr nga të publikojnë në gazetën e tyre. Ky lloj i partneritetit është i njohur edhe si Partneritetit të Madhe.