Register/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Register step 1.png
Register step 2.png
Register step 3.png

Faqja e Regjistrimit përmban disa fusha.

  • Emri qytetari - Shkruani emrin e qytetarëve tuaj. Ajo duhet të jetë 4-30 karaktere (shkronja ose numra vetëm), rast të ndjeshme. Karaktere të veçanta | - nuk janë të lejuara (# $% * / ^ {} `~ & '+ _ =?.).
  • Vendi - Zgjidhni vendin ku ju doni qytetar tuaj të fillojnë të jetojnë. eRepublik ka 70 vende të cilat mund të gjenden këtu.
  • Email - Shkruani e-mail adresën tuaj, kjo është ajo ku ju do të merrni konfirmimin e regjistrimit tuaj. Adresat email Yahoo! nuk janë të rekomanduar që ju nuk mund të merrni email-it tuaj konfirmim.
  • Fjalëkalimi - Futni një fjalëkalim. Kjo është çështje të ndjeshme dhe duhet të jetë të paktën 6 karaktere. Fjalëkalimi i fortë është kombinim i kapitalit dhe të vogla shkronja dhe numra.

Më poshtë këto fusha janë:

  • Vazhdo butonin
    • Nëse diçka është e humbur / të dhënave është i gabuar, ju do të njoftoheni se çfarë është e gabuar.

Pasi të keni mbushur fushat me informacion të saktë dhe klikuar "Vazhdo" button ju do të kërkohet për të bërë një captcha, dhe kur ju keni bërë që dhe klikuar "Vazhdo" button përsëri, ju do të jetë i tha për të shkuar kontrolloni email tuaj dhe të plotë regjistrimin.

Regjistrohu me Facebook

Ju gjithashtu mund të regjistroheni me anë të Facebook duke shtypur butonin Identifikohu me Facebook në të djathtë të faqes. A pop-up dritare do të hapet kur ju jeni pyetur të identifikohesh për info me Facebook tuaj të hyrjes. Ndiqni udhëzimet e dhëna dhe të fillojnë të luajnë, pasi ju keni përfunduar regjistrimin.


Back.gif Ktheu tek faqja Login