Generalni direktor

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
FrançaisIcon-France.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png


Erepublik-rising-logo.jpg

This page has been saved as historical information from Rising.
This information is out of date and should not be used for current game play.


HomepageMy landCompanyTraining groundsPartyNewspaperOrganizationCountry administrationChat roomsAdvertising agencyMarketMarketplaceMonetary marketJob marketCompanyRankingsInfoCountry statsWars listWorld mapCommunityInvite friendsElectionsNewsBadgesForumWikiGold and ExtrasMain menu (clickable)

Generalni direktor podjetja je lastnik podjetja.

Da nekdo postane "Generalni direktor", mora kupiti ali ustanoviti podjetje. Organizacije lahko prav tako prevzamejo vlogo Generalnega direktorja, ampak ne morejo ustanoviti oziroma kupiti podjetij.

Generalni direktor lahko dela v podjetjih, ki so v njegovi lasti. To omogoča funkcija "Delaj kot direktor", ki jo najdemo pod Mojimi mesti. Ko nekdo dela kot direktor, je to isto kot če bi delal navaden delavec, le da poleg izgube desetih točk zdravja ne bo prejel plačila, saj gre za podjetje v njegovi lasti.

Dodatne možnosti so Generalnim direktorjem na voljo na predstavitveni strani podjetja, kjer lahko razpišejo prosta delovna mesta, nadzirajo zaposlene, prodajajo blago in kupijo surovine.

Glejte tudi


Professions

Architect · Builder · Carpenter · Engineer · Fitter · Harvester · Marketing manager · Mechanic · Producer · Project manager · Technician