Suomen Sosialistinen Puolue/Suomi

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
SuomiIcon-Finland.png


Suomen Sosialistinen Puolue

Unknown Party

Yhteisö
Valtio Flag-Finland.jpg Finland
Lyhenne SSP
Keskustelu Forum
Värit Red, Yellow
Politiikka
Eduskunta 0 /40 seats, 0%
Seuraaja Suomen Kansan Demokraattinen Liitto
Suuntautuminen Far-Left
Ideologia Totalitarian

Suomen Sosialistinen Puolue oli puolue Suomessa. Sen seuraajaksi nousi SKDL.

Historia

Kun Suomi ei ollut vielä täysin vapautunut Norjan vallan alta, suomalaisilla alueilla toimi ainoastaan kaksi puoluetta - Liberaali Edistyspuolue ja Sininen Puolue. Molemmat edustivat oikeistolaista ideologiaa, eikä niiden puolueohjelmassa ollut siksi tilaa vasemmistolaisille aatteille kuten sosialismi ja kommunismi. Itse idea vasemmistolaispuolueen perustamisesta Suomeen oli vanha, mutta sitä ei ollut mahdollista toteuttaa Norjan hallitessa suomalaisia alueita. Suomen itsenäisyyssodan aikaan kuitenkin perustettiin puolue nimeltä Suomen Sosialistinen Puolue.

SSPn perustajat

Alkuperäiset perustajat olivat:

  • isosika
  • lukutoukka
  • Ciuu96

Ideologia

SSP edusti molempia, kommunistista ja sosialistista aatetta sillä se oli Suomen ainoa vasemmistopuolue. Valtion omaisuus oli yksi SSPn ohjelman keskeisimmistä asioista, joka tarkoittaa että SSP halusi saada yritykset valtion hallintaan. Puolueohjelma kokonaisuudessaan löytyy alta juuri sellaisena, kuin se puolueen toimiessa julistettiin.

Puolueohjelma

Tässä on SSP:n puolueohjelma, joka on täysin totuudenmukainen ja tämän pohjalta on mahdollista tarkastella kaikkia SSP:n toimia.

SSP ja yritykset

SSP:n tarkoitus on saada suurin osa yrityksistä valtion haltuun ja ulkomaalaiset pois eSuomen markkinoilta.

SSP pyrkii pitämään markkinat hyvinä, eli kuluttaja voi ostaa tarvitsemiaan välineitä niin alhaisella hinnalla, kuin mahdollista, kunhan yritykset eivät joudu tappiolle, eli pyrimme poistamaan yhtiöille kertyvän voiton. Voiton saanti on kuitenkin sallittua ulkomaille myydyistä tavaroista.

SSP ja kansalaiset

SSP tarjoaa eSuomen kansalaisille tasa-arvoisen palkan kansalaisen taidoista riippumatta. Tällä pyrimme luomaan kaikista pelaajista tasa arvoisia. Kansalaisille pyrimme tarjoamaan aina kohtuu halpaa ruokaa, sekä asunnon, jos on ilman asuntoa. SSP tarjoaa jäsenilleen wellness-huollon, joka sisältää lahjojen annon, sekä tuen wellness-pakkausten ostamiseen, kun pelaajan wellness on tippunut alle 30%, lahja-avun saa, kun wellness on alle 60%.

Ulkopolitiikka

SSP pyrkii saamaan Suomelle mahdollisimman pysyvän rauhan, kunhan Suomi on saanut kaikki rajansa takaisin. SSP ei pyri saamaan Karjalaa tai muitaan Suomelle kuulumattomia alueita.

SSP pyrkii saamaan lämpimät suhteet muiden maiden sosialistisiin/kommunistisiin puolueisiin, erityisesti Venäjään.

SSP:n organisaatio ja yritykset

SSP perustaa organisaation, joka tulee huolehtimaan SSP:n omaisuudesta ja yrityksistä, jotka tukevat kaikkia yllä mainittuja seikkoija. Nämä yritykset palkkaavat ennen kaikkeaan työttömiä suomalaisia ja puolueen jäseniä.

Puolueen yritykset

SSP omisti kaksi organisaatiota. Ensimmäinen oli 'Kansantehtaat', joka omisti useita yrityksiä, joiden tehtävä oli tuottaa puolueelle rahaa, ja työllistää puolueen jäseniä ja Suomen kansalaisia. Toinen oli 'Kansanterveys', joka ylläpiti puolueen jäsenten terveyttä 1FIM viikkomaksua vastaan. 'Kansanterveyttä' hallinnoi lukutoukka ja 'Kansantehtaita' isosika.

Sanomalehdet ja julkinen tiedoitus

Puolueen tiedoitusvastaava oli Ciuu96, joka omisti SSP:n viralliset sanomat