Pavarsia

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
EestiIcon-Estonia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Pavarur nga përkatësia e partisë

Një qytetar mbajtur "i pavarur" pozicion nënkupton se qytetari nuk është pjesë e një partie në eRepublik. Kjo mund të jetë për shkak të të qenit në pension, i çinteresuar në modul politik, të pavendosur për cilën parti do të bashkohet, sepse qytetari nuk gjejnë ndonjë vend të përshtatshëm për mënyrën e tij / er e mendoj, dhe vetëm të qëndrojnë të pavarur, ndërkohë që ai / ajo mund të jetë e politikisht aktiv, ose madje, ai / ajo është i pavarur nga opsion, dhe gjithashtu mund të qëndrojnë politikisht aktive. Kjo nuk duhet të ngatërrohet me shumë parti të Pavarura që ekzistojnë në shumë vende në të gjithë Botën e Re.

Shih edhe kete


Back.gif Ktheu tek faqja Party