Military tutorial/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
한글Icon-South Korea.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
SvenskaIcon-Sweden.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Informacione themelore në lidhje me luftën

1. Kontrolloni shëndetin tuaj: Ju vetëm do të jetë në gjendje për të luftuar në një betejë, nëse ju keni 10 apo më shumë shëndetin. Nëse ju nuk bëni, ju mund të rrisë shëndetin nga dy mënyra: qoftë duke ngrënë ushqim, ose duke përdorur një çantë shëndetësore.

  • Për më tepër, ajo do të jetë jashtëzakonisht e mençur të aksioneve deri në ushqim për të maksimizuar lufton tuaja që ju mund të shërohen të paktën 100 shëndetin për çdo gjashtë orë by default. Nëse ju jeni në një njësi ushtarake, një sasi e ushqimit është dhënë zakonisht për ju rregullisht. Nëse ju jeni një lojtar të ri, duke u përfshirë në komunitet kombit tuaj mund të ju jap lidhje me ushqim dhe ndoshta edhe furnizimet e armëve.

2.Blej një armë: Shko në treg dhe për të blerë një armë e zgjedhjes suaj. Ju mund të luftojë paarmatosur, por kjo do të ulë dëmin tuaj dhe ndikimin. Trajnimi përditshme do të rrisë fuqinë tuaj.Forca juaj më elartë, dhe fuqia më e lartë,arma më e lartë dëme më shumë që do të merren. 3. Bashkohu betejë: Kliko "Bashkohu" butonin për të hyrë në betejën. Në rastin e luftërave të rezistencës, ju duhet të zgjedhë një anë për t'u bashkuar ("Bashkohu Rezistenca" ose "Bashkohu Shtetitin") 4.Zgjidh armën: Një armë është zgjedhur automatikisht për ju. Në qoftë se ju dëshironi të ndryshoni armë ju mund të klikoni shigjetat 5. Luftuar për anën tuaj: Kliko "Lufto" në ekran betejë. Ju do të sulmojë lojtar kundërshtare dhe humbin shëndetin 10. Kur armiku i ka humbur të gjitha shëndetin e tyre, ju do të jepen pikë ndikojnë për anën tuaj, dhe do të avancojë në gradë. Nëse është butoni LUFTO,vendi juaj nuk është i përfshirë në betejë, ose ju jeni nën 20 për shëndetin.

Disa Fakte

Rising battlefield.jpg

Ndërfaqja e përdoruesit

Ekspeditat

Në krahasim me versionet më të vjetra të eRepublik, çdo herë një luftë sulm apo rezistencë është nisur, një ekspeditë fillon. Çdo fushatë përmban betejat individuale të cilat fundit nga 1,5-2 orë. Për të fituar një betejë individuale, nga njëra anë duhet të arrijë 1.800 pikë para tjetrin. 2 orë në qoftë se të kalojë dhe nuk pala ka arritur 1800 pikë krah me më shumë pikë fiton raundin. Për të fituar një fushatë të tërë, nga njëra anë duhet të fitojë betejat tetë para tjetrin. Rrjedhimisht, fushata mund të jetë sa më i shkurtër dymbëdhjetë orë ose shtrij për aq kohë sa tridhjetë orë. Kur çdo betejë përfundon, heronj betejë do të përcaktohet për çdo anë, i cili do të shpërblehen me medalje Hero Battle dhe pesë ari secili.

Armiku juaj dhe Pikët e fitimit

Ju mund të shikoni statusin e armikut tënd, duke përfshirë edhe dominimin e tyre (në për qind krahasuar me dominimin anën tuaj të), dhe që lufton për ta. Shtylla armikut tuaj ndikimi do të jetë gjithmonë e kuqe, dhe gjendet në pjesën e djathtë të shtllës pavarësisht nga pozita e tyre (si një sulmues / mbrojtës). Çdo kohë, ose kështu, çmime lojë pikë në anën dominues, dmth anën e me më shumë ndikim. Nëse nga njëra anë është dominuese, por pala tjetër është shumë afër pas, p.sh. brenda një qind, atëherë loja mund të japë të dyja palët me pikë.

Cilësit e armëve

Fuqia e Sulmit: fuqia e sulimit e arma-s, shumëzuar me forcën tënde, do të përcaktojë se sa dëme ju jeni në gjendje të merren. Qëndrueshmëria: qëndrueshmëria e armas është se sa herë ju jeni në gjendje të përdorin një armë para se të prishet. Çdo luftë redukton qëndrueshmëri për armë nga një.

Si punon spitali

Spitalet mund të përdoren vetëm nga mbrojtësit e rajonit. Një spital do të duhet të janë vendosur paraprakisht në rajon të veçantë duke u sulmuar. Ajo mund të përdoret vetëm nëse ajo ka qenë e vendosur në numrin slot ndërtimit që korrespondon me numrin aktual betejë (ky informacion mund të gjenden në faqen e rajonit). P.sh. në qoftë se një spital ka qenë i vendosur në slot e ndërtimit 2 për një rajon të caktuar, atëherë mbrojtësit e rajonit do të jetë në gjendje të përdorin spital në betejën e dytë.

Nëse të dy nga kushtet e mësipërme janë përmbushur, një mbrojtësi mund të përdorni në spital në luftë deri në shumën maksimale të përdorimit / lojtar për atë spital. P.sh. nëse përdorimi maksimal për spital është 8, ata vetëm do të jetë në gjendje të përdorin atë 8 herë.

N.B. çdo spital ka një qëndrueshmëri, dhe do të shkatërrohen një herë qëndrueshmëri është i rraskapitur. P.sh. Nëse qëndrueshmëria e një spitali është 25000, ajo mund të sigurojë vetëm një total prej 25.000 shëndetit të mbrojtësve në betejën para se të shkatërruar.

Statistikat e Betejës

Klikuar "Statistikat e Betejës" do të shfaqë në krye pesë qytetarë që kanë dhënë ndikimin më të madh të luftës për anën tuaj, për çdo betejë të veçantë përfunduar dhe rezultatet e përgjithshme.

Shih edhe këtë

Për udhëzime më specifike, ju lutem lexoni Lufta dhe Battlefield/Ekspedita betejës faqe.

Menu Rising

Main page · Market · Community · Rules · History