Difference between revisions of "Captain (MU)/Shqip"

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
(Created page with "{{DISPLAYTITLE:Kapiteni}} '''Captains''' janë lider të zgjedhur të regjimenteve dhe jane pjesë e një zinxhiri të urdhërave në njësitë ushtarake. Me qdo datë 14,anëta...")
 
Line 1: Line 1:
{{DISPLAYTITLE:Kapiteni}}
+
{{DISPLAYTITLE:Kapiteni (Njësitë Ushatarake) }}
 
'''Captains''' janë lider të zgjedhur të regjimenteve dhe jane pjesë e një zinxhiri të urdhërave në njësitë ushtarake.
 
'''Captains''' janë lider të zgjedhur të regjimenteve dhe jane pjesë e një zinxhiri të urdhërave në njësitë ushtarake.
  

Revision as of 10:03, 16 July 2012

Captains janë lider të zgjedhur të regjimenteve dhe jane pjesë e një zinxhiri të urdhërave në njësitë ushtarake.

Me qdo datë 14,anëtar të njësitëve ushtarake që kanë mbërritur rankun Captain mund të kandidojnë për këtë pozicion.Qdo datë të 15 mbahen zgjedhjet për kapiten,ku anëtarët e regjimentit zgjedhin Kapitenin e tyre.

Captain ka aftësi të jap Daily order për regjimentin e vet dhe të largoj anëtar prej regjimentit që kanë qenë në njësitin ushtarak për më shumë se 2 ditë.