Difference between revisions of "Gazeta Noua"

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
(Created page with "== GAZETA NOUĂ == Gazeta Nouă[http://www.erepublik.com/en/newspaper/gazeta-noua-260276/1] este un cunoscut ziar de satiră și eRepublik. Fondat la sfărșitul lunii august 20...")
(No difference)

Revision as of 16:57, 12 November 2013

GAZETA NOUĂ

Gazeta Nouă[1] este un cunoscut ziar de satiră și eRepublik. Fondat la sfărșitul lunii august 2011 de către Doru Grădinaru[2], publicația a apărut cu scopul explicit de a sancționa prin umor viciile societății românești din eRepublik. În ciuda obiectivului de a critica tot ce este considerat a fi bun de sancționat, în Gazeta Nouă au apărut și articole de tip tutorial, campanie electorală, analiză de răboi și politică sau rapoarte de activitate ale unităților militare.


REALIZĂRI

Icon achievement Media Mogul on.gifGazeta Nouă a avut în mare parte articole prezente în topul celor mai citite din țară, fondatorul ziarului deținând actualmente două medalii Media Mogul Medal(peste 2000 de abonați).


CONȚINUT ȘI EDIȚII SPECIALE TEMATICE

Gazeta Nouă și-a binedispus publicul deseori cu ediții tematice cum ar fi cele de Halloween, Crăciun, aniversări eRepublik sau 1 decembrie. File:Matza.p.png File:Dsfgsg.png