eRepublik

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БеларускаяIcon-Belarus.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
NorskIcon-Norway.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


eRepublik flag
Winter time logo
Halloween time logo
 eRepublik er et speilbilde av den virkelige verden, der deltagerne kan følge sine politiske, økonomiske og militære ambisjoner for dermed å påvirke historiens gang. I eRepublik kan innbyggerne leve ut sine ideer, sosialisere seg med venner og stifte nye bekjentskaper mens de navigerer seg gjennom Den Nye Verden. For å finne ut mer, gå til www.erepublik.com. 

eRepublik er et internasjonalt nettleserspill med sosial nettverksbygging, politikk og strategi som temaer. Spillerne deltar som individuelle innbyggere i et nettbasert speilbilde av den virkelige verden. Spillet ble utviklet av Alexis Bonte og George Lemnaru.

eRepublik kombinerer samfunnsutvikling og strategi i ett og samme spill, der deltagerne kan inneha forskjellige roller etter ønske. Som innbygger kan man eie bedrifter, danne politiske partier, stemme ved valg, publisere egne avisartikler og også reise i krig på vegne av virtuelle versjoner av den virkelige verdens land.

Ved registrering velger man hvilket virtuelt land man ønsker å starte som statsborger i. Hvert av disse landene har samme navn som nasjoner i den virkelige verden og er plassert tilsvarende geografisk. Som registrert innbygger må man deretter skaffe seg jobb og studere for å øke kompetansen innen valgt profesjon. Likeledes kan man velge mellom ulike militære grener og trene seg opp for å kjempe på vegne av hjemlandet og/eller allierte. Etter en tøff dag med jobbing, studering og kriging synker humøret, og man må passe på å få med seg noen fritidssysler som kan få humøret opp igjen. Disse aktivitetene utføres på daglig basi og kan gjøres unna på noen minutter dersom man ikke har tid til ytterligere aktivitet og samspill.

Den Nye Verden

Spillarenaen i eRepublik blir ofte omtalt som Den Nye Verden (The New World).

Relevante lenker

Se også

Menu

Introduction · Rules · Tutorial · History