One:Donate/Suomi

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png


Erepublik Logo v1.jpg

Tämä sivu on tallennettu historialliseksi tiedoksi V1 -versiosta.
Tieto on vanhentunutta, eikä sitä pidä käyttää pelin pelaamiseen.


Lahjoittaminen on toiminto joka sallii kansalaisten, organisaatioiden ja valtioiden lahjoittaa valuuttaa, kultaa tai tavaroita muille eRepublikin entiteeteille.

Lahjoittaessa kansalainen/organisaatio näkee tilinsä ja inventaarionsa. Tavaroiden ja rahan lahjoittaminen tapahtuu eri sivuilla.

Yllä mainittujen lisäksi voit myös lahjoittaa kultaa/valuuttaa suoraan valtiolle ja voit myös lahjoittaa kultaa suoraan puolueille.

Lahjoittaminen kansalaisille ja organisaatioille

Jokainen kansalainen ja organisaatio voi lahjoittaa tavaroita toisille entiteeteille. Jokainen kansalainen, joka on yli 12, ja jokainen organisaatio voi myös lahjoittaa rahaa toisille entiteeteille. Kansalaiset, ketkä ovat alle tason 12 voivat lahjoittaa rahaa vain, jos he ovat ostaneet kultaa.

Tavarat

Donate V1.jpg

Käyttäjät voivat "raahaa ja pudota"-systeemiä käyttämällä lahjoittaa tuotteita muille kansalaisille tai organisaatioille.

Lahjoittaessasi tavaroita, jos kansalaisella/organisaatiolla jolle olet lahjoittamassa on vähintään 10 vapaata lokeroa inventaariossaan, näet 10 täytettävää laatikkoa. Jos kansalaisella on vapaita lokeroita 9 tai vähemmän, näet niin monta laatikkoa kuin vapaita lokeroita on.

Lahjoittaessa otetaan huomioon inventaarion rajoitukset. Jos kansalaisen inventaario on täysi, hän ei voi vastaanottaa enempää tuotteita - näytetään viesti: "Kansalainen ei voi vastaanottaa tuotteitasi koska hänen inventaarionsa on täysi" ("Citizen cannot accept your products because his inventory is full".)

Jos tavaroiden lahjoittaminen onnistuu, ilmestyy viesti:"Olet lahjoittanut tavarat onnistuneesti"("You have successfully donated the items")

Painettaessa Lahjoita , tuotteet siirtyvät kansalaiselle ja hän saa ilmoituksen. Jos "vedä ja pudota"-toiminnon aikana vastaanottaja saa toisen lahjoituksen, ja hänen inventaariossaan ei sen seurauksena ole tarpeeksi tilaa, lahjoituksen lähettäjä saa ilmoituksen: "Lahjoittamisen aikana toinen eRepublikin entiteetti lahjoitti tuotteita (kansalaisen/organisaation nimi) ja inventaariopaikkoja ei sen seurauksena ole tarpeeksi" ("During the transfer process, another eRepublik entity donated products to (citizen/organization name) and the inventory slots could have been occupied. Please try again.")

Lahjoittamisprosessin aikana Kaikki lahjoitukset-linkki näkyy.

Raha

Jokainen käyttäjä, kuka on yli tason 12, ja organisaatio voi lahjoittaa kultaa/valuuttaa kansalaisille, organisaatioille, puolueelle tai valtiolle.

Tällä sivulla näet seuraavat tiedot:

  • Omat kulta/valuuttavarasi;
  • Lahjoituskenttä - muokattavia kenttiä, yksi jokaista valuuttaasi varten.Kenttään täytät summan jonka haluat lahjoittaa;
  • Lahjoita-painike - painettaessa lahjoitus tapahtuu, ja vastaanottaja saa ilmoituksen.

Lahjoittaessasi saat käyttää kahta desimaalia (esimerkki: voit lahjoittaa 10,12 FIM, mutta et 10,123 FIM)

Ilmoitukset:

  1. Jos kansalainen/organisaatio yrittää lahjoittaa 0 tai negatiivista summaa, tai kirjoittaa tekstiä lahjoituskenttään, hän näkee viestin: "Voit lahjoittaa vain summia jotka ovat yli 0" ("You can only donate an amount of money that is higher than 0.")
  2. Jos kansalaisella/organisaatiolla ei ole tarpeeksi rahaa tilillään, hän saa viestin: "Sinulla ei ole tarpeeksi rahaa tämän lahjoituksen tekemiseen" ("You do not have enough money in your account to make this donation.")
  3. Jos kansalainen/organisaatio lahjoittaa rahaa onnistuneesti, ilmestyy viesti: "Olet lahjoittanut onnistuneesti (summa) (valuutta)" ("You have successfully donated (amount) (currency/Gold)")

Jos vastaanottajalla ei ole tiliä lahjoitettavalla valuutalle, kyseinen tili syntyy automaattisesti.

Lahjoittaminen yrityksille

Yrityksille lahjoittaminen on mahdollista vain organisaatioille jotka ovat yritysjohtajia.

Tavarat

Kun olet kirjautuneena sisään organisaatiollasi, pääset lahjoita raaka-aineita-sivulle Raaka-aineosiosta yrityksen sivulta.

Donate raw materials.png

Organisaatio voi käyttää "vedä ja pudota"-systeemiä lahjoittaakseen raaka-ainetta yrityksille (ainoastaan rakennus- ja jalostusyrityksille ja ainoastaan yrityksen käyttämää tiettyä raaka-ainetta). Raaka-aineyritykset eivät voi vastaanottaa lahjoituksia.

Donate items to company.png

Painettaessa Lahjoita , raaka-aineet siirtyvät yrityksen inventaarioon ja yritysjohtaja saa ilmoituksen.

Lahjoittamisprosessin aikana Kaikki lahjoitukset-linkki(Donations list) näkyy.

Valtion lahjoitus

Katso pääartikkeli Valtion lahjoitus

Pitäisikö minun ostaa/myydä pimeiltä markkinoilta?

Tämä tarkoittaa, että haluat käydä kauppaa suoraan kansalaisen tai organisaation kautta ilman markettia.
Tällaiseen toimintaan kuitenkin sisältyy riskejä.V1 Menu

Opas · My places · Kaupat · Info · Lait · Historia · Yhteiso