One:Profile/Magyar

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
EestiIcon-Estonia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
LatviešuIcon-Latvia.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik Logo v1.jpg

This page has been saved as historical information from V1.
This information is out of date and should not be used for current game play.

A profil oldaladat a könnyen eléred, ha a polgárod nevére, vagy profilképedre (avatár) kattintasz az állandóan látható bal oldali profil oszlopban. A profil oldaladon megtalálhatóak az adataid kategóriákba rendezve. A felső menüből a One:My places -> Profile menüpontban jutsz ide.

Fejléc

Profile 1.jpg

Fejléced részei:

 • A zöld kör a neved mellett azt jelzi, hogy be vagy jelentkezve a játékba.
 • Wiki Link blackbook.jpg wikilink a saját polgárod oldalára a Hivatalos eRepublik Wikin belül.
 • Fbconnect.png A Connect (csatlakozás) gomb segítségével tudod összehangolni a Facebook és az Erepublik profilodat.
 • Edit profile button.png A Profil szerkesztése link segitségével tudod módositani a profilodat.
 • Lakóhely és alatta a Változtat gomb.
 • Állampolgárságod.
 • Nemzeti rang
 • Büntetőpontok

Megjegyzés: A Nagykövet Program tagjai a nevük után viselik a program ikonját és a wikilinkjét.

Facebook Csatlakozás

A csatlakozásra kattintva egy felugró ablak jelenik meg ami arra kér hogy jelentkezz be a Facebook oldaladra. Ezután összehangolja az Erepublik és a Facebook profiljaidat. A Facebook kapcsolat segitségével bizonyos Erepublikkal kapcsolatos hírek automatikusan megjelennek a használó Facebook falán. Ezek a hírek magukban foglalják az újonnan elért eredményeket, ház vásárlást illetve szavazást. Minden a falon elhelyezett hír tartalmaz egy a polgár nevére szóló meghívó linket.

Számlák

Profile2.jpg

Itt látható a polgárod pénze. Az alapértelmezett pénznem az arany és annak az országnak a pénzneme (valutája), ahol jelenleg tartózkodsz. Ha olyan országban jársz ahol még nem voltál, akkor az ország pénzneme hozzá adódik a listához. Az aktuális valutáidat az összes számla mutatása gombra kattintva láthatod. Az összes pénz és tárgyforgalom linkre kattintva láthatod a hozzád érkező és általad küldött pénzek és tárgyak listáját.

Tárterület

Wiki Inventory .JPG

Alapállapotban 20 hely áll rendelkezésre a piacról szerzett tárgyak tárolására. Ha valamelyik tárgy fölé mész az egér mutatójával, akkor megjelenik egy X a tárgy felső sarkában, ez a Tárgyak törlése gomb. Ezzel a gombbal tudod a felesleges tárgyakat kidobni, ha nincs elég helyed az új tárgyak tárolásához.

A házad is a tárterületen jelenik meg!!!

A tárterület 50 helyesre bővíthető extra tárterület vásárlásával. Ezen a képen a nyitott doboz a felhasználó extra tárhelyét mutatja. Az összes pénz és tárgyforgalom linkre kattintva láthatod a hozzád érkező és általad küldött pénzek és tárgyak listáját.

Eredmények

Career.jpg

A polgár információi a következő füleken vannak rendezve: Karrier, Bio, Barátok

Karrier fül

Itt találod az eredményeidet és a karrier lehetőségeidet. A polgárod különböző területeken tud tevékenykedni eRepublikon, mint például cég, politika, hadügy, média. Minden egyes rész alatt látható a polgárod aktivitása az adott területen.

 • Céges karrier - Cég (cég avatár, vég név), cégben betöltött szerep (cégvezető / alkalmazott) vagy munkanélküli.
 • Politikai karrier - Közigazgatási pozíció (Államelnök / Parlamenti képviselő / Párt elnök), valamint annak a pártnak az avatárja és neve amelyiknek tagja vagy
 • Katonai karrier - Katonai rang ( a csatákban elért sebzések pontjaitól függ)
 • Sajtókarrier - Az újságod neve és avatárja (ha van újságod)

Ebben a szekcióban látható az Avatarod (profilképed), a neved, mellette az online állapotodat jelző ikon. (Ez inkább mások profil oldalának megtekintésekor hasznos, magadról nyilván tudod hogy be vagy jelentkezve.) Alatta az eRepublik-beli jelenlegi lakhelyed (ország és régió), annak zászlajával, jelenlegi nemzeti ranglista helyezésed (National Rank, az Experience point-jaid alapján), büntető pontjaid (Forfeit Points), és egy könyv ikon ami az eRep Wikiben található, a Profil tulajdonosáról szóló szócikkre mutat. Alattuk a legutóbbi közleményed, a korábbiakat a nyillal lapozva nézheted meg. Mellette jobbra három link, amivel módosíthatod a profilodat (Edit profile), megváltoztathatod a lakhelyedet (Change residence) és megnézheted az adomány listádat (Donation list).

Ha más játékos profilját nézed, akkor ugyanitt üzenetet küldhetsz (Send Message), felveheted barátnak (Add as a Friend) vagy törölheted barátaid közül (Remove Friend), küldhetsz neki Ajándékot (Offer a Gift), adakozhatsz (Donate), vagy jelentheted az oldalt az adminisztrátoroknak (Report Abuse).

Accounts - Számlák

Itt láthatod az állampolgárod valuta számláit. Alapból az arany számlád és annak a valutának a számla állása látható ahol éppen laksz. Ha egy másik országba költözöl vagy más módon, pl. pénzügyi tranzakcióval vagy adományozás útján más valutákban is kapsz pénzt akkor ezek is megjelennek.

Profile2.jpg

Inventory - Raktár

Alapból 20 raktárhely áll rendelkezésedre (mivel korábban ez csak 10 volt, néhány korábban készült szócikkben vagy külső leírásban még 10 szerepelhet, ez már idejétmúlt infó). Itt tárolhatod a Piacon vásárolt termékeidet. Ha az egyes elemek fölé viszed az egeredet, akkor egy X jelenik meg felső sarokban, amivel eldobhatod az elemet ha pl. kell a hely valami másnak. Fontos hogy az árát ekkor nem kapod vissza, így ez pazarlás. Ha kell a hely és meg akarsz szabadulni valamitől, inkább adományozd oda valakinek, vagy probáld meg eladni. Utóbbit a piacon nem tudod megtenni, a vevővel személyesen kell megegyezned és kölcsönös adományozás formájában lehet a tranzakciót végrehajtani.

Ha van házad, akkor ez is a raktáradban lesz

A raktáradhoz további 30 helyet tudsz venni a Buy Extra Storage Pack gombra kattintva.

Profile 3.jpg

Egyéb információk

Három fül alá rendezve találod őket: Career, Bio and Friends.

Tabs.jpg

Career - Karrier

Itt láthatóak először is az elért eredményeid és lehetséges karrier állomásaid. A polgárod többféle tevékenységben vehet részt az eRepublik életében, gazdasági, politikai, katonai területen és a médiában. Ezekről látható az alábbi összefoglaló:

Career.jpg
 • Gazdasági élet - A céged neve és logója, pozíciód a cégben (cégtulajdonos vagy alkalmazott) vagy esetleg ha munkanélküli vagy.
 • Politikai élet - Vagyis ha az országod elnöke, kongresszusi képviselője vagy, illetve tagja vagy egy pártnak.
 • Média - Ha van újságod akkor annak neve és logója.
 • Katonai karrier - A rangod és elért harci sikereid, kitüntetéseid.

Bio - Életrajz

Bio.jpg

Fontosabb jelenlegi életrajzi információid láthatók itt bővebben (rövid összefoglalója a bal menüben látható)

 • Wellness szint jelző
 • Tapasztalati pontszámaid, a szinted és egy sáv ami megmutatja (alatta számszerűen is) hogy még hány pontra van szükséged a következő szinthez.
 • Szakértelem pontjaid, külön minden gazdasági ágban, a Feldolgozó iparban (Manufacturing), a földmunkákban (mezőgazdaság, bányászat) (Land Skills), és az építőiparban (Consturctions), továbbá az erőd, ami a harci bevetéseken fontos.
 • És végül a karaktered kora az eRepublik világában.

Megjegyzés: A gazdasági szakértelmed növekszik ha dolgozol, az erőd pedig ha katonai kiképzésen veszel részt.

Friends - Barátok

Itt eRepublik-beli barátaid láthatóak. Ha valaki éppen be van jelentkezve, akkor a neve mellett egy "zöld kör" ikont láthatsz. Küldhetsz nekik privát üzenetet a borítékra kattintva vagy törölheted őket ha az avatarjuk melletti piros X-re kattintasz.

Friends.jpgV1 Menu

Útmutató · Helyeim · Piac · Infó · Szabályok · Történelem · Közösség · Wiki