Sotaopas

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
LatviešuIcon-Latvia.png
PolskiIcon-Poland.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik Logo v1.jpg

Tämä sivu on tallennettu historialliseksi tiedoksi V1 -versiosta.
Tieto on vanhentunutta, eikä sitä pidä käyttää pelin pelaamiseen.Sotiminen

Sotaopas · Sodanjulistus · Sota · Taistelukenttä · Vapaussota · Sodat

Kuka julistaa sodat?

Maan presidentti voi ehdottaa sodan julistusta, mutta Eduskunnan täytyy hyväksyä se. Sodanjulistuksen hinta on Icon-gold.gif 200 Kultaa ja siihen lisäksi muuttuva määrä kultaa, joka on 10 % taistelemaan pystyvistä kansalaisista (kaikki kenellä yli 10 kokemuspistettä) hyökkäävässä maassa. Jos Suomella on 1500 taistelemaan pystyvää kansalaista, maksaa sota toista maata vastaan Icon-gold.gif 200 Kultaa + Icon-gold.gif 150 Kultaa} eli Icon-gold.gif 350 Kultaa. Jos ehdotus menee läpi, sotaan osallisten maiden presidentit voivat valita alueen johon he hyökkäävät heidän strategian mukaan. Alueelle hyökkääminen maksaa Icon-gold.gif 50 Kultaa sekä 25 % alueen asukkaiden määrästä vastarintasodan aloittaminen maksaa myös saman verran.

Puolustuslinjojen tuhoaminen muurin murtamisen sijaan

Kun alueelliset tuottavuuden lisättiin peliin, tuli selväksi, että on tärkeää hallita maan rajoja. Puolustajat eivät voi enää luottaa heidän omaan terveyteen ja voimaan, joten linnoitukset ovat tarpeellisia turvaamaan alue, joka voi olla tulevaisuuden taistelukenttä. Sodan aikana, jokainen asukas lisää alueen puolustusta 100 pisteellä. Alueen valtaaminen ei ole helppoa ja koska se vaatii jokaisen vihollisen puolustuslinjan kaatamista. Jokainen puolustuslinja vastaa yhtä viidesosaa alueen kokonaispuolustuksesta. Puolustuslinjat ovat seuraavat:

- Raja-alue
- Maaseutu
- Esikaupunkialue
- Kaupunki
- Hallintokeskus

Kun hallintokeskus on vallattu, puolustajien ainoa mahdollisuus on piiloutua maan alle. Jos 24 tunnin jälkeen hyökkäyksen alkamisesta, hyökkääjät eivät onnistu kokonaan murtautumaan puolustuksen läpi, puolustajat voivat turvata alueen työntämällä hyökkääjän Ei kenenkään maalle.

Taistelu voi loppua myös presidentin päätökseen vetäytyä taistelusta. Tämä on kuitenkin mahdollista hyökkäjällä ainoastaan kuuden ensimmäisen tunnin aikana taistelun alkamisesta. Puolustaja voi vetäytyä taistelusta koko taistelun ajan, mutta viimeiseltä alueelta puolustaja ei voi vetäytyä. Myöskin, jos alueella on kaksi taistelua samanaikaisesti, ainoastaan ensimmäisestä voi vetäytyä, ellei se ole vastarintasota.

Puolustusjärjestelmät

Tutkivat kehittivät puolustusjärjestelmät kasvattaakseen linnoitusten puolustusta:

Alueen puolustuspisteet = (Puolustavan alueen asukasluku * 100) * (1 + puolustusjärjestelmän laatu / 10)

Puolustusjärjestelmät lisäävät 10 % puolustuspisteitä kokonaispuolustuspisteisiin jokaisella puolustusjärjestelmän tasolla. Presidentit voivat ehdottaa kongressille puolustusjärjestelmän ostamista.

Sotilaat

Korkeampien ssotilasarvojen saanti määräytyy tehdyn vaurion mukaan.V1 Menu

Opas · My places · Kaupat · Info · Lait · Historia · Yhteiso