Надоградња

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
한글Icon-South Korea.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
СрпскиIcon-Serbia.png
TürkçeIcon-Turkey.pngНадоградња је је могућност којом грађанин може да повуче потез супротан унижењу зграде. Сврха ове опције је да повећа квалитет објекта који је у власништву грађанина/грађанке.

Како да зграду надоградим?

Company upgrade.png

Надоградња даје прилику да се у фирми творе квалитетнији производи.

Први корак је да посетиш одељак Моја места и одлучиш коју фирму желиш да унапредиш. Затим треба да кликнеш на стрелицу Icon upgrade.png која се налази тик са десне стране објекта који би да измениш. Завршни корак подразумева да одабереш ниво надоградње и стиснеш дугме Надогради (Upgrade).

Напомена: Само компаније готових производа се могу уназадити, не и фирме за сировине.

Ефекти надоградње

Надоградња значи да ће производи који се праве у фирми имати већи квалитет, што за последицу има побољшање пословног резултата. Међутим, последица ове промене је повећана потрошња сировина, јер је то једини начин да се направе квалитетнији финални производи. Количина енергије коју радник потроши радом у фирми вишег квалитета је иста као раније (10 ебергије).

Напомена: Менаџер, тј. власник може да ради у свакој од својих фирми, сем оних за производњу кућа, авиона и сировина за њих, и рад ће му одузети 10 енергије по фирми.

Цена

Види:Одабир нивоа надоградње Да би видео цену за постизање новог нивоа зграде, посети одељак за измене, тј. прозор Надоградња компаније који се појави након клика на дугме Icon upgrade.png.

Прочитај и