Friuli-Venezia Giulia

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
РусскийIcon-Russia.png


Friuli-Venezia Giulia

Icon-Italy.png Italia

Flamuri i pronarit  Stema e rajonit Friuli-Venezia Giulia
Harta e rajonit Friuli-Venezia Giulia
Shoqëria
Kryeqyteti Trieste
Gjuhët Italian, English
Produktiviteti
Resurset Icon - Sand.png Icon - Wood.png

Friuli-Venezia Giulia është një rajon të Italisë. Kapitali i tij është Trieste.

Gjeografia

Friuli-Venezia Giulia is neighbored by following regions:

Ndertimet

Rajoni kishte një spital Q5 dhe sistem Q1 ​​mbrojtjese para se të ishte shkatërruar.

Ekonomia

Icon - Fruits.png Fruta

Kryetaret

Tabela e mëposhtme liston kryetarët e rajonit në mënyrë kronologjike:

Data e Zgjedhjeve Kryetari Partia
21 Qershor 2008 amdx
21 Korrik 2008 B0bo Partito Progressista Riformista
21 Gusht 2008 B0bo Partito Progressista Riformista
21 Shtator 2008 Tizianoballa Partito Progressista Riformista