Борбене дивизије

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Рат

Упутство за војникеРатОбјава ратаПриродни непријатељВаздушни нападБојно пољеАвионске биткеБорбене дивизијеОслободилачки ратМотивацијаИмперијаОдбрамени штитРатовиСписак ратова

Почевши од дана 1,665 сваки грађанин ће припадати својој дивизији, у складу са променама које су уведене у војном модулу.

Дивизија Ниво Потребно искуствених поена (XP)
Национална гарда 1 - 34 0
Војници 35 - 49 50.000
Специјалне снаге 500 - 69 125.000
Тенкови 70+ 225.000

То значи да је битка такође подељена у 4 горе наведене дивизије. На пример, ако грађанин нива 36 улази у кампању да се бори, он ће се борити само у 2. дивизији.

Освајање битке

Порука која се приказује када дивизија добије мини битку

Када земља достигне 1800 поена доминације битка је добијена. Овај концепт ће се примењивати за сваку дивизију. Поред тога, направили смо дивизије важнијима тако што смо им дали поене:

Дивизија Поени кампање
Национална гарда 1
Војници 2
Специјалне снаге 3
Тенкови 5

Ако дивизија достигне 1800 поена доминације у 90 минута, следећа борба почиње тек пошто су све остале дивизије достигле 1800 поена, дакле све 4 дивизије почињу у исто време.

Освајање кампање

Нови изглед картице са детаљима кампање

После сваке битке коју је освојила дивизија, поени ће бити додати у укупан збир поена кампање.

Пример: После прве битке, ако Држава A победи у дивизијама 1 и 3, Држава Б победи у дивизијама 2 и 4, укупан резултат ће бити: Држава A = укупно 4 поена и Држава Б = укупно 7 поена.

После друге битке, ако Држава А победи у дивизијама 3 и 4, Држава Б победи у дивизијама 1 и 2, то ће укупно бити: Држава А = укупно 12 поена и Држава Б = укупно 10 поена.

Кампања може да траје највише до 15 битака. За државу да добије кампању, потребно је да скупи најмање 83 поена. (Ово је највећи број поена који се може освојити у 15 битака, у све 4 дивизије).

Кампања се завршава када једна од земаља достигне 83 поена, чак и ако је мање од 15 битака одржано у тој кампањи.

Медаље за хероја битке и кампање

На крају сваке битке, Херој битке медаља се додељује грађанину који је нанео највећу штету на свакој страни у све четири дивизије. Они ће добити следеће количине злата:

Дивизија Злато за Хероја битке
Национална гарда 2
Војници 3
Специјалне снаге 4
Тенкови 5

Постоји само једна медаља за Хероја кампање, за сваку од две земље које учествују у кампањи, као и обично додељује се грађанину који је направио највећу штету у целој кампањи.

Убијање непријатеља

Осим тога, дугме за борбу је прерађено. Више не морате да кликнете неколико пута како би убили непријатеља. Од сада, када кликнете једном, убићете противника одмах. Међутим, здравље ће се и даље конзумирати конзумирати у зависности од тога колико удараца Вам је потребно да убијете непријатеља (исти принцип као и раније), а штета, ранк поени и искуствени поени ће бити дати у складу са тим. Ако имате мање здравља, него што је потребно да убијете непријатеља, ви ћете остати на 0 здравља, без тога да ће додатно здравље бити утрошено. Што значи да се неће користити додатно хлеб или чоколадице.


Војни појмови

Војник · Тренинг · Борба · Герилска борба · Бојно поље · Војни чин · Формуле за дејство и штету