Liberation war/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png


Războiul de eliberare este o luptă unică între partea care dorește să facă o revoluție și partea care susține actualul dictator și unitățile militare naționale care nu au susținut revoluția. Această funcție a fost implementată în ziua 2.656 (Feb 27, 2015) și de atunci este activ în Lumea Nouă.

Perioada de sprijin

Partea revoluției pe câmpul de luptă este marcată cu săbii albastre rupte.

După ce comanadantul unei unități militare a început un proces de revoluție începe o perioadă de sprijin de 3 ore. În această perioadă, fiecare unitate militară care susține revoluția se poate alătura.

Pentru a susține o revoluție, un comandant trebuie să meargă la penultima filă a unității militare Războiul civil și de acolo să facă clic pe butonul Susțineți lovitura de stat de la partea stanga. Odată ce susțineți Revoluția, nu mai puteți să nu o susțineți.

Începutul războiului

O campanie de război de eliberare începe în capitala țării după încheierea unei perioade de sprijin de 3 ore. Vor fi două părți:

  • Partea atacatoare: Susținătorii revoluției (civili cu cetățenia țării și toți membrii unităților militare care au sprijinit Revoluția în perioada de sprijin de 3 ore)
  • Partea apărătoare: Susținătorii dictatorului (membri ai unităților militare care nu au susținut revoluția în perioada de sprijin de 3 ore)

Pentru a lupta în războiul de eliberare, jucătorii trebuie să fie localizați în capitala țării și să facă parte dintr-una dintre părțile menționate mai sus. Schimbările de locație, cetățenie sau unitatea militară a jucătorilor se pot face în timpul războiului de eliberare, astfel încât jucătorii sunt liberi să plece și să se alăture unităților militare după cum doresc, sau chiar să-și schimbe cetățenia, pentru a lupta de partea ei vor.

Odată ce războiul de eliberare a început, acesta funcționează ca niște campanii normale: sunt necesare 94 de puncte pentru o victorie. Singura diferență majoră este că, așa cum am menționat mai sus, nu toată lumea poate lupta în campanie.

Războaie de eliberare active

Wars filter icon - post 2020 - civil war.png În acest moment, pe pagina războaielor, toate războaiele active de eliberare sunt enumerate în războaie civile.

Vezi si