Civil war/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png


Războiul civil este o bătălie unică între partea care dorește să facă o lovitură de stat militară și partea care susține guvernul oficial și unitățile militare naționale care nu au susținut lovitura de stat militară. Această funcție a fost implementată în ziua 2.656 (Feb 27, 2015) și de atunci este activă în Lumea Nouă.

Perioada de sprijin

Partea lovitură de stat pe câmpul de luptă este marcată cu săbii roșii.

După ce comandantul unei unități militare a început un proces de lovitură de stat militară începe o perioadă de sprijin de 3 ore. În această perioadă, fiecare unitate militară care susține lovitura de stat militară se poate alătura.

Pentru a susține un război civil, un comandant trebuie să meargă la penultima filă a unității militare Război civil și de acolo să facă clic pe butonul Susțineți lovitura de stat la partea stângă. Odată ce susțineți lovitura de stat, nu o puteți anula.

Începutul războiului

O campanie de război civil începe în capitala țării după încheierea unei perioade de sprijin de 3 ore. Vor fi două părți:

  • Partea atacatoare: susținători ai loviturii de stat militare (toți membrii unităților militare care au susținut lovitura de stat în perioada de sprijin de 3 ore)
  • Partea apărătoare: susținători ai actualului guvern și al democrației (civili cu cetățenia țării și membri ai unităților militare care nu au susținut lovitura de stat în perioada de sprijin de 3 ore)

Pentru a lupta în războiul civil, jucătorii trebuie să fie localizați în capitala țării și să facă parte dintr-una dintre părțile menționate mai sus. Schimbări de locație, cetățenie sau unitate militară a jucătorilor pot fi făcute în timpul campaniei de război civil. Cu alte cuvinte, jucătorii sunt liberi să plece și să se alăture unităților militare după cum doresc, sau chiar să-și schimbe cetățenia, pentru a lupta de partea dorită.

Campaniile de război civil funcționează ca și campaniile normale: sunt necesare 94 de puncte pentru a câștiga. Singura diferență majoră este că, așa cum am menționat mai sus, nu toată lumea poate lupta în campanie.

Războaie civile active

Wars filter icon - post 2020 - civil war.png Toate războaiele civile active sunt listate pe pagina războaie sub războaie civile.

Unul dintre războaiele civile înregistrate pe acest wiki este Războiul civil din Grecia.

Vezi si