Battle/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Război

Noțiuni de bază: Tutorial militarRăzboiDeclarați un războiInamic naționalLovitură aerianăCâmp de luptăLuptăPriorități de luptăDeterminareImperiuScutul de apărare
Tipuri și liste: Luptă aerianăLuptă la solLuptă Rece; Luptă completă sau Luptă epicăRăzboi de rezistențăRăzboi civilRăzboi de eliberareRăzboaie, pagina din jocLista conflictelor militare

Bătălia este un loc în care soldatul se luptă în Lumea Nouă. Fiecare luptă face parte dintr-o campanie într-un război. Toate bătăliile se desfășoară pe câmpul de luptă.Pot exista 8-17 bătălii (runde) într-o campanie, fiecare bătălie poate dura de la 90 la 120 de minute, în funcție de cât de dominantă este o parte.

Tipuri de luptă

Există două tipuri principale de lupte:

Fundal special în timpul bătăliei epice

Cu toate acestea, există și trei posibile stări bazate pe cantitatea de daune provocate:

Pictogramă / text Descriere
Wars filter icon - post 2020 - cold battle.png Bătălia rece Campanii în stare rece
(0 - 49,9% din daunele necesare pentru ca Bătălia să devină Epică).
Wars filter icon - post 2020 - full scale battle.png Bătălia la scară completă Campanii în stare completă
(50 - 99,9% din daunele necesare pentru ca Bătălia să devină Epică).
Wars filter icon - post 2020 - epic battle.png Batalie epică Campanii în starea epică
(100% sau mai mult din daunele necesare au fost făcute - Bătălia este epică!).

Starea este afișată vizual în detaliile campaniei și poate ajuta la determinarea cât de aproape este Bătălia pentru a deveni Epică. Filtrele de mai sus pot fi găsite pe pagina războaie.

Înfrângerea unui inamic

Pagini principale: Fight și Deploy

Lupta este un proces care poate fi făcut de orice cetățean de pe câmpul de luptă. Dacă faceți clic pe butonul Luptă o singură dată, veți obține automat suficiente lovituri pentru a învinge adversarul. Energia consumată va depinde de numărul de lovituri acordate pentru ucidere (1 lovitură = 10 energie) și dacă soldatul a fost echipat cu o armă, durabilitatea acesteia va scădea în consecință (1 lovitură = 1 durabilitate).

Pe de altă parte, deploy permite soldaților să aleagă numărul de resurse (arme și energie) pe care să le cheltuiască pe câmpul de luptă cu un singur clic.

Câștigarea unei bătălii

Mesaj afișat după ce o divizie a câștigat o mini luptă la sol

Câștigătorul fiecărei bătălii divizionare este partea care atinge mai întâi peste 1800 de puncte de dominație, sau cea care are mai multe puncte după 2 ore (120 de minute) de luptă. În fiecare minut, o parte are control de peste 50%, va acorda acelei părți cu X numărul de puncte în care X este:

  • 0-30 minute în luptă, 10 puncte la fiecare minut;
  • 31-60 minute în luptă, 20 puncte la fiecare minut;
  • 61-90 minute în luptă, 30 puncte la fiecare minut;
  • 91-120 minute în luptă, 60 puncte la fiecare minut.

Pentru ca o rundă de divizie la sol să se încheie, fiecare divizie are nevoie ca o parte să ajungă la 1800 de puncte. Dacă o divizie la sol se termină înaintea celorlalte, trebuie să aștepte până se termină toate mini-luptele divizionare la sol înainte ca următoarea rundă să poată începe. În acest fel, toate diviziile la sol încep în același timp în fiecare rundă.

Note:

Dacă ambele țări au 1800 de puncte la final (divizia este egală), apărătorul va fi declarat câștigător.
Când dominația ambelor părți este exact 50-50, punctele respective sunt creditate apărătorului.
Bătălia se închide automat după 2 ore, chiar dacă părțile nu ating 1800 puncte.
Bătălia se închide automat când se aprobă o lege a păcii între 2 țări implicate într-un război direct.
Dacă există o luptă epică, câștigătorul obține puncte duble pentru fiecare diviziune epică. Divizia Forțelor Aeriene NU face obiectul acestei reguli.

Premii

Pagini principale: Battle hero, Sky hero, Top fighter și Top aviator

Există mai multe premii acordate pentru performanța într-o bătălie. Fiecare cetățean cu cea mai mare influență în bătălia diviziei la sol, pe ambele părți, va obține realizări ale eroului bătăliei, în timp ce fiecare cetățean cu cea mai mare influență în lupta diviziei aeriene va obține o realizare eroului cerului, de asemenea, de ambele părți.

Dacă un cetățean a fost clasat în Top 100 cu cele mai mari influențe zilnice timp de 30 de zile diferite într-o luptă terestră sau aeriană, acesta va obține realizarea luptător de top sau aviator de top.

Determinarea în lupte

Pagina principală: Determination

De la a 6-a aniversare a eRepublik, în ziua 2192, când o regiune este menținută sub ocupație străină, determinarea poporului de a răsturna opresorii crește în timp. Acest lucru duce la un bonus de determinare care înmulțește influența în luptele împotriva opresorului.


Acțiunile soldatului

Noțiuni de bază: Ranguri militareRanguri de aviatorPutereDauneInfluențăArmeBoosterCâmp de luptăLuptă la solLuptă aeriană
Realizări: Eroul bătălieiEroul campanieiLuptător pentru libertateMercenarEroul ceruluiSuper soldatAviator de topLuptător de topPatriot adevărat
Unitate militară: ComandantAl doilea comandantCăpitanRegimentOrdinul zilnicOrdinele de luptă
Acțiuni: AntrenamentLuptăDeployLupte de guerilla
Sfaturi și trucuri: Tutorial militarFormule militare
Vizuale: Depozit de vehicoleAspectul tanculuiAspectul avionului