Mediterranean Coast

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
РусскийIcon-Russia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
Mediterranean Coast

Icon-Turkey.png Turkey

Flag of the owner  
Map of Mediterranean Coast
Society
Capital Antalya
Language Турски
Moving Zone B3
Productivity
Resource None

Медитеранскиот брег на Турција е оргинален дел на Турција. Главен град на регионот е Анталија.

Локација

Mediterranean Coast of Turkey is neighbored by the following regions:

Ресурси

Icon - Fruits.png Овошје

Градоначаници

Следната табела е листа на градоначалниците на Медитеранскиот брег на Турција во хронолошки ред.

Дата Градоначалник Партија
21 Март 2008 bucanner Vatan ve Hurriyet Cemiyeti
21 Јуни 2008 cagatay117 Vatan ve Hurriyet Cemiyeti
21 Јули 2008 Atisun Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti
21 Август 2008 Atisun Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti
21 Септември 2008 ZeYd Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti