Vojaški vodič

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
한글Icon-South Korea.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
SvenskaIcon-Sweden.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Osnovne informacije o bojevanju

1. Preveri svoje zdravje: V bitki se lahko boriš, samo če imaš vsaj 10 ali več energije.Če nimaš dovolj energije si jo lahko zvišaš na dva načina: ali z uživanjem hrane in čokoladic , ali pa z uporabo paketa prve pomoči.

  • Poleg tega bi bilo pametno da si naredite čim večjo zalogo hrane, da izkoristite kar se da čim več energije katere 10 pod privzeto dobite vsakih 6 min (100/uro). Če ste v vojaški enoti, naj bi ponavadi redno dobivali dovolj hrane s strani enote. Če ste nov igralec, se splača sodelovati z državnimi mentorji in boste dobili dnevne zaloge hrane in orožja.

2. Kupi orožje: Pojdi na tržnico in si izberi orožje.Lahko se boriš brez orožja vendar bo to znižalo tvojo škodo in pa vpliv na bitko. Dnevni trening ti bo povečal moč. Večjo moč boš imel in z boljšim orožjem ko se boš boril več boš zadal škode.

3. Pridruži se bitki: Klikni na gumb "Bojuj se" da se pridružiš bitki. V primeru uporniške bitke moraš izbrati stran( "pridruži se uporu" ali "pridruži se [Državi]" ).

4. Izberi orožje: Orožje je izbrano avtomatsko po kvaliteti. Če želiš spremeniti orožje lahko klikneš na gumb "zamenjaj orožje".

5. Bori se za svojo stran: Na zaslonu bitke klikni gumb "Bojuj se". Napadel boš nasprotnika in zgubil od 10-50 energije odvisno kako "močan" bo tvoj nasprotnik, nato se ti bo prištela škoda katero si naredil za tvojo stran in pa dobil boš uvrstitvene točke. Če slučajno ne vidiš gumba bojuj se je to ali zato ker tvoja država ni vpletena v bitko ali pa imaš manj kot 20 energije.

Nekaj dejstev

Bitka1.png

izgled bojišča

Kampanje

Main article: Campaign

Vsaka kampanja ima od 8 do 15 bitk, ki trajajo od 60 do 90 minut (odvisno kako uspešna je država pri zavzemanju oz. obrambi regije) - zmaga država, ki prva doseže 1800 točk. V primeru, da nobena stran ne doseže 1800 točk v roku 90-ih minut, se bitka po 120 minutah samodejno zapre. V primeru, da sta obe strani po številu točk izenačeni (obe strani imata na koncu bitke 1800 točk), zmaga tista stran, ki brani regijo za katero poteka bitka.

Main article: Division battles

Ker se vsi vojaki delijo na 4 divizije se tudi bitke delijo na 4 divizije. Vsaka divizija k skupni zmagi prišteva določeno št. točk. 1. Divizija za zmago v posamični bitki doprinese 1 točko, 2.divizija 2 točki, 3. divizija 3 točke, 4. divizija pa 5 točk torej skupaj 11 možnih točk za eno bitko. v kampanji zmaga država katera prva pride do 83 točk. Vsak igralec kateri bo na koncu bitke zadal največ škode nasprotnikom, bo nagrajen z medaljo "Heroj Bitke" in pa določenim št. golda.


Lastnosti orožja

Main article: Weapon
  • Strelna moč: Strelna moč orožja pomnožena z vašo močjo določa koliko škode lahko zadate nasprotniku.
  • Vzdržljivost: Vzdržljivost orožja določa kolikokrat lahko uporabite vaše orožje preden se le to pokvari. Vsak udarec zniža vzdržljivost za 1.

Statistika bitk

Ko kliknete na "Statistika bitke" se vam pokaže top pet državljanov, kateri so zadali največ škode nasprotnikom. Lahko pregledujete za različne bitke znotraj kampanje in pa tudi za različne divizije, razen pri skupnem seštevku kampanje se pa igralci ne delijo divizije vendar se tam prikaže top 5 igralcev skupno iz vseh divizij in iz vseh bitk.

Poglej tudi

Za bolj natančne navodila poglejte strani Bojevanje in bojišče.

Menu Rising

Main page · Market · Community · Rules · History