Vendbanimi

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БеларускаяIcon-Belarus.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik-rising-logo.jpg

This page has been saved as historical information from Rising.
This information is out of date and should not be used for current game play.

Vendbanimi është një ndërtesë që gjendet në tokën e secilit. Qendra e qytetit e përcakton aftësinë për të ruajtur energjinë dhe pastaj për ta rimbushur duke ngrënë ushqimin. Sa më e madhe që është qendra e qytetit e qytetarëve, aq më shumë ai/ajo mund të ruajë derisa të rimbushet. Çdo gjashtë minuta qendra e juaj e qytetit ruan mundësinë për të rimbushur 10 energji duke ngrënë ushqim derisa maksimumi i mundësive për të rimbushur është arritur. Pasi kapaciteti i qendres së qytetit tuaj është arritur maksimumi për të rimbushur prap energji është 6 minuta pasi të keni ngrënë së paku një bukë.

Permirësimi i vendbanimit

Vendbanimi mund të përmirësohet duke klikuar ndërtesën në tokën tuaj. Nëse dëshironi që vendbanimi të përmirësohet qytetari duhet ti plotësojë kërkesat e nevojshme si më poshtë.

Niveli Kërkesa 1 Kërkesa 2 Kërkesa 3 Kërkesa 4 Limiti i energjisë
Q1
Icon - Town Center Q1.png
Falas (qytetarët e rinjë lindin me të) 100
Q2
Icon - Town Center Q2.png
Level 5 Icon - Food Factory Q1 with base.png
Q1 food factory
Icon - Grain Farm with base.png
Grain farm
Money.png 100 CC (ALL) 200
Q3
Icon - Town Center Q3.png
Level 10 Icon - Weapons Factory Q1 with base.png
Q1 weapon factory
Icon - Iron Mine with base.png
Iron mine
Money.png 250 CC (ALL) 300
Q4
Icon - Town Center Q4.png
Level 15 Icon - Food Factory Q2 with base.png
Q2 food factory
Icon - Fruit Orchard with base.png
Fruits orchard
Money.png 500 CC (ALL) 400
Q5
Icon - Town Center Q5.png
Level 20 Icon - Weapons Factory Q2 with base.png
Q2 weapon factory
Icon - Aluminum Mine with base.png
Aluminum mine
Money.png 1000 CC (ALL) 500
  • Kërkesat për fabrikat e ushqimit dhe të armëve janë kërkesa minimale. Nëse dëshironi që të keni fabrikë të armëve ose të ushqimit të përmirësuar duhet që ti përmbushni kërkesat.
  • Duke pasur një kompani më të mirë për materiale të papërpunuara nuk do të përmbushni kërkesën për kompani për materiale të papërpunuara të cilat janë kataloguar si lloje të ndryshme të ndërtesave.

Ju lutemi vini re: Para ditës 1743 Vendbanimi ishte i njohur si Qendra e qytetit.


Back.gif Ktheu tek faqja Rising:Eat

Back.gif Ktheu tek faqja Rising:My land