Rising:Upgrade/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Përmirësimi i kompani mundëson qytetarëve për të prodhuar produktet më të mira duke punuar në një kompani. Qytetarët gjithashtu mund të përmirësuar qendrën e tyre e qytetit e cila do të bëjë të mundur që ata të ruajtur sasi të lartë të shëndetit. Ky artikull është kryesisht për përmirësimin kompanive.

Si të pëmisoni kompani

Button upgrade company.png

Qytetarët mund të përmirësuar kompani duke klikuar shigjeten deri në vendin tim që u lejon atyre për të përmirësuar apo çrregulluar një kompani. Shënim: Vetëm ushqimi dhe kompanitë e armëve mund të përmirësohet.

Efektet e përmirësimit

Përditësimin kompania do të lejojë krijimin e produkteve më të mira të cilat mund të thotë një biznes më efikas dhe fitimprurës. Megjithatë përdorimi i materiale të papërpunuara është rritur kur të krijuar mallra me cilësi të lartë dhe punëtorët nuk do të humbasin shëndetësore më shumë duke punuar (në qoftë se punon 10 e shëndetit është e humbur çdo kohë).

Kostoja e përmirësimit të niveleve të ndryshme

Të shikoni seksionin e cila kompani të cilësisë që ju dëshironi për të përmirësuar. Çmimet janë paraqitur gjithmonë në faqen e përmirësuar.

Ska Kompani

Krijuar kompaninë dhe të përmirësuar për

 • nivel 1: Icon-gold.gif 10 GOLD
 • nivel 2: Icon-gold.gif 30 GOLD
 • nivel 3: Icon-gold.gif 80 GOLD
 • nivel 4: Icon-gold.gif 180 GOLD
 • nivel 5: Icon-gold.gif 380 GOLD
 • nivel 6: Icon-gold.gif 780 GOLD
 • nivel 7: Icon-gold.gif 1230 GOLD

Niveli 1 i kompanis

Përmirmisimi nga niveli 1 në

 • nivel 2: Icon-gold.gif 20 GOLD
 • nivel 3: Icon-gold.gif 70 GOLD
 • nivel 4: Icon-gold.gif 170 GOLD
 • nivel 5: Icon-gold.gif 370 GOLD
 • nivel 6: Icon-gold.gif 770 GOLD

Niveli 2 i kompanis

Përmirmisimi nga niveli 2 për

 • nivel 3: Icon-gold.gif 50 GOLD
 • nivel 4: Icon-gold.gif 150 GOLD
 • nivel 5: Icon-gold.gif 350 GOLD
 • nivel 6: Icon-gold.gif 750 GOLD
 • nivel 7: Icon-gold.gif 1200 GOLD

Niveli 3 i kompanis

Përmirmisimi nga niveli 3 për

 • nivel 4: Icon-gold.gif 100 GOLD
 • nivel 5: Icon-gold.gif 300 GOLD
 • nivel 6: Icon-gold.gif 700 GOLD
 • nivel 7: Icon-gold.gif 1150 GOLD

Niveli 4 i kompanis

Përmirmisimi nga niveli 4 për

 • nivel 5: Icon-gold.gif 200 GOLD
 • nivel 6: Icon-gold.gif 600 GOLD
 • nivel 7: Icon-gold.gif 1050 GOLD

Niveli 5 i kompanis

Përmirmisimi nga niveli 5 për

 • nivel 6: Icon-gold.gif 400 GOLD
 • nivel 7: Icon-gold.gif 850 GOLD

Niveli 6 i kompanis

Përmirmisimi nga niveli 6 për

 • nivel 7: Icon-gold.gif 450 GOLD


See also