Rudolf McGarry/Magyar

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
MagyarIcon-Hungary.png


Dead citizen.png
Dead citizen

Rudolf McGarry

23 Message  · Wiki

Citizen1304017.jpg
Társadalom
Nemzetiség Flag-Hungary.jpg eRepublikan
Születési dátum February 9, 2009
Elhunyt July 10, 2010
Tartózkodási hely Southern Great Plain
Nem Male
Vallás Djozikeism (unnoficial religion)
Politika
Pártelnökök Szolidaritas Part
15 Jan 2010 – 16 Feb 2010
Elődje Weisz Manfred Huba
Követte drith
Vice president Polgári Platform
26 May 2009 – 10 June 2009
Elődje Nagyonolasz
Követte Ramass
Congress member Magyarország
25 March 2009 – 25 May 2009
Minister of Education Magyarország
5 June 2009 – 5 July 2009
Követte Fragreg
Katonaság
Rang Icon rank Commander**.png Commander**
Aircraft rank Airman 0.png Airman


Rudolf McGarry magyarországi származású politikus, jelenleg Szegeden él.

Bio

2009. Februárjában, Győrben látta meg a napvilágot. Magyar Köztársaság Parlamentjébe következő hónapban, Márciusban került be, mint a Dél-Dunántúl képviselője, mely tisztséget május 25.-ig töltötte be. Április 10.-től egy hónapon keresztül az újjászerveződő Polgári Platform Elnöki Kabinetének tagjává választották, majd május 26.-n Polgári Platform alelnöke lett, majd junius 10.-től ismételten kabinettag július 10.-ig. Shaok adminisztráció ideje alatt Oktatásügyi Miniszter volt.

Minisztersége után nem sokkal elhagyta a PPL-t, mivel annak nézeteivel nem tudott a továbbiakban azonosulni. Ez után a közéletben egyre kevésbbé vett részt, bár augusztus 15. és szeptember 15. között a Djozikeista Népnemzeti Párt elnöke volt. Szeptember 15.-i választáson megromlott egészségügyi állapotára hivatkozva nem jelöltette ismételten magát.

2009. szeptember 27-ról 28.-re virradóan Dél-Dunántúli otthonában tért meg Djozikehez (egyes találgatások szerint öngyilkos lett), íróasztalán egy felirat volt olvasható: "Így kell ezt csinálni, Quicksilver!".

2009. december 20.-n rejtélyes körülmények között ismét felbukkant, egyesek Djozike kezét és szent Unikumját sejtik a háttérben... Újjászületése után a Szolidaritás Párt tagjai közé lépett be.

Azonban újabb élete sem tartott sokáig, ismételten visszadta lelkét az örök teremtőnek - immáron véglegesen - Djozike 2010. évének nyarán. Azóta egyesek hallani vélik a hangját az ódon falak között a Szolidaritás Pártszékházba...

Ő alapította az iBaby Alapítványt, amely jelentős sikereket ért el a kezdeti indexes babyboom népesség megőrzésében, később a nagyméretű párt finnanszirozott alapítványok miatt háttérbe szorult, a mozgalom halála után elhalt, vagyonát a Polgári Platform alapítványa örökölte.

Nevéhez fűzödik a Rudolf McGarry Rt., hazánk egyik sikeresen működő részvénytársasága, mely rendszeresen kifizetéseit McGarry szeptember 27. I. haláláig biztosította, majd pedig a még élő részvényesek között a meglévő vagyon felosztásra került. Visszatérte után a McGarry Rt. ismét működni kezdett, mint egyszemélyes vállalkozás, azonban hamarosan eladásra került.

Oktatásügyi miniszterként újra életre hívta a Magyar Sajtóért Díjat, melyet minisztersége alatt 2-szer osztottak ki. Sajnálatos módon e mozgalom sorsa a későbbi miniszterek érdektelensége miatt feledésbe merült.

Újságok

Polgári Szemle hetilapot szerkesztette.

Szervezetei

  • iBaby Alapítvány
  • Rudolf McGarry Rt.