Partidul Romania Unita/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
RomânăIcon-Romania.png
EspañolIcon-Spain.png


Partidul Romania Unita

Partid necunoscut

Informații Generale
Țară Flag-Romania.png Romania
Abreviere PRU / PD
Website website
Culori white
Fondat May 2013
Dizolvat End of 2015
Politică
Parlament 0 /40 mandate, 0%
Precedat de Romania Unita
Succedat de The Bloody Party
Orientare Center-Right
Ideologie Libertarian

Partidul Romania Unita, Denumit inițial Uniunea Democrată e Partidul Democrat a apărut în urma fuziunii partidelor Romania Unita și Forta Democrata Romana in luna mai 2013.

Istorie

Crearea partidului

Președintele Partidului România Unită, zmeuNY și președintele partidului Forța Democrata Română, fost vice-presedinte al Romaniei, fost Ministru Media, fost Ministru al Educației și fost guvernator al Bancii Nationale, Doru Gradinaru au decis in urma consultarilor din cele doua partide sa formeze un singur partid din cele doua pe care le conduceau, numit initial Uniunea Democrata. Doru Gradinaru a demisionat din functia de presedinte a Fortei Democrate Romane si a aderat, alaturi de ceilalti membrii ai partidului sau, la Partidul Romania Unita. ZmeuNY ii va ceda functia de presedinte al partidului noului venit Doru Gradinaru. Romania Unita isi va schimba numele in Uniunea Democrata Romana, ulterior in Partidul Democrat. Prima formula de conducere a noului partid a fost: Doru Gradinaru - președinte, zmeuNY - vice-președinte, Silv1u20 - secretar general, Gica RoUni consilier și atty26sa - purtator de cuvant.

În Congress din prima lună

Declasandu-i în ultimul moment pe cei din Brainstorming Party, Partidul Democrat a urcat rapid pe locul 5 din prima lună de existență. Prima reprezentare in legislativ a fost reprezentata de: Doru Gradinaru, Silv1u20, gelu glad menumorut si Eugen VIG.

Președinții partidului

Icon position party president.gif

an luna presedinte
2013 mai Doru Gradinaru
2013 iunie Doru Gradinaru
2013 iulie Doru Gradinaru
2013 august Gica RoUni
2013 septembrie Gica RoUni
2013 Octombrie Doru Gradinaru
2013 Noiembrie zmeuNY