User talk:Bogi

From eRepublik Official Wiki
(Redirected from User talk:Cerberus)
Jump to: navigation, search

Icon-Montenegro.png BOGINEWSPAPERUSERTALKCONTRIBUTIONSARTICLESTRANSLATIONSTOOLBOX (REGIONCITIZEN) • SANDBOXDATE CONVERTER Icon-Serbia.png


Archive | 1 2

Bot magic & random search magic

Can you also ask your bot to correct this:

Hvala puno! --AndyCro Icon-Croatia.png Do you need assistance? Then ask me! ;)) 17:03, 9 February 2019 (PST)

Done and done! --Icon-Montenegro.png BogiTalk 17:29, 9 February 2019 (PST)
Ma bolje da ništa ne diram... Sad kad sam bacio urgent svugdje, mislim si da na člancima gdje je prvo spomenuti fajl na gornjem popisu da je najbolje arhivirati, samo nisam pametan na One ili Rising verziju (naginjem na One jer sam naišao na One:War, što je zapravio President article. --AndyCro Icon-Croatia.png Do you need assistance? Then ask me! ;)) 17:33, 9 February 2019 (PST)
Bacih sad pogled na brzinu, i meni su čini da su više za arhivu. Ja bih stavio One jer je slika iz 2009, ali mislim da se to nije mijenjalo ni u Rising, tako da ne bi bilo neke greške. --Icon-Montenegro.png BogiTalk 17:59, 9 February 2019 (PST)
Arhivirano što se dalo, napraviti ću Englesku varijantu kroz par dana pa da to zatvorim. Kako je sudbina, naletio sam na zanimljiv sandbox... Misliš da bi vrijedilo to baciti na glavni ili da ubacim neki summary u jedan citizen article gdje se spominje taj rat :D --AndyCro Icon-Croatia.png Do you need assistance? Then ask me! ;)) 20:42, 9 February 2019 (PST)
Haha, zanimljivo :D Moglo bi u glavni što se mene tiče :) Za slučaj da ne budeš provjeravao igm: ulogovao sam se na IRC, poslao sam ti link u poruci. --Icon-Montenegro.png BogiTalk 03:58, 10 February 2019 (PST)
Implementirano u glavni. Nema te na IRCu lažove :D Ajmo dalje spamati ovaj topic... Ideja. Prebacimo Game_Menu/Lang u neki universal template tipa LangList ili Language List, dodamo neki najs usage, pa da se može "lakše" koristiti u budućnosti sa više templates? Šta kažeš master templater? --AndyCro Icon-Croatia.png Do you need assistance? Then ask me! ;)) 11:03, 10 February 2019 (PST)
@Andycro: Bio sam online čitav dan, izašao sam samo na dva sata :P Biću online do kraja večeri, pa naleti ako budeš mogao. Master templater :DDD Prije će biti "pokušaj 100 puta, pa možda nešto nabodeš" templater :D
To sam i ja mislio, mislim da je zapravo dosta praktično držati sve na jednom mjestu, ali sam to ostavio za drugi prioritet, nakon što završim ovaj pakleni game stats :) --Icon-Montenegro.png BogiTalk 12:28, 10 February 2019 (PST)