Beta:Political Takeovers and Polarization - Part Two/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png
Beta.jpg

This page has been saved as memories from the Beta version.

This material was written by a citizen and taken from their article, forum post, blog post or something similar.
Following material could contain opinions and biases of the author.

The information here is not the current latest information! Do not use this page to gain information!


Definiție dicționar

Preluare politică (lovitură de stat) - o lovitură, act sau mișcare neașteptată; o acțiune sau realizare inteligentă, referitoare la sau care se referă la politică.
Polarizare - o divizare ascuțită, ca populație sau grup, în fracțiuni opuse.

Definiție eRepublik

Preluare politică (lovitură de stat) - Când un grup foarte organizat dintr-o țară dens populată se mută într-o țară separată și câștigă puterea politică a țării respective învingând alți cetățeni la alegeri. (În mod normal, la alegerile generale)
Polarizare - Când puține sau două țări superioare sau alianțe câștigă suficientă putere sau influentă pentru a fi forțele comandante ale lumii una împotriva celeilalte.

Cum a modelat lumea noastră polarizarea

La început

La aproximativ două luni de joc, cetățenii au început să se îngrijoreze de polarizarea în lume. Această frică a venit în principal din două lucruri, lansarea iminentă a modulului de război și Suedia. în creștere rapidă. Pentru timpul lor, populația Suediei a speriat destul de sincer prostiile din majoritatea celorlalte țări. Pakistanul și alte țări au început să vorbească de rău Suedia, oferind lumii pe cineva de urât. Cetățenii au vorbit despre modul în care dimensiunea Suediei poate depăși cu ușurință cea mai mare parte a lumii în războaie și a apărut cuvântul polarizare. Deoarece a existat mult timp înainte ca modul de război să fie lansat, lumea a avut timp să analizeze situația. Datorită numeroaselor țări, amenințarea polarizării părea redusă, mai ales că oamenii nu înțelegeau cum va funcționa războiul. Totuși, nu au riscat, pentru că se temeau atât de mult de Suedia, ilustrul Grev Per a început celebrul subiect al forumului --- Apărarea LUMII împotriva Suediei.

Întâmplător, formarea alianțelor a început pentru a se pregăti pentru războaie și amenințarea polarizării, totuși, așa cum putem vedea astăzi, a contribuit doar.

Lansarea modulului de război

Când în aprilie a fost lansat în cele din urmă modul de război, lumea a început să vadă cum au funcționat cu adevărat războaiele. Având în vedere costul declanșării unui război, teama de Suedia și puterea sa militară a scăzut, deoarece ar trebui să plătească aproximativ Icon-gold.gif 2500 Aur doar pentru a declara un singur război. Faptul a rămas însă că toate țările mai mici vor fi în cele din urmă preluate și asimilate în puterile lumii. La câteva luni de la război, lumea începea să se modeleze în ceea ce știm astăzi. Pakistanul și-a început extinderea spre est, cucerind India, și, în cele din urmă China. Norvegia a dobândit mult teren când a cucerit Rusia. Suedia a început să-și întindă imperiul spre sud, ocupând Olanda și mai recent Germania. Indonezia a anexat Australia și și-a extins teritoriul ulterior prin anexarea Africii de Sud.

Lumea de astăzi, frica de polarizare s-a realizat.

Datorită lui the mihai, avem acum o hartă mondială care prezintă diferitele țări și regiunile pe care le controlează.

Harta mondială actualizată - Ziua 258

Fără a mări imaginea, puteți vedea cum s-a întâmplat polarizarea în emisfera estică. Norvegia deține toate pământurile din Asia de Nord, Pakistanul acoperă o mare parte din Asia de Sud, Indonezia controlează oceanele din sud și pământul din jur, iar Suedia este cea mai mare țară din Europa. (cel puțin în numărul de țări) În emisfera vestică, lucrurile par destul de echilibrate, cu toate acestea, aici trebuie să ținem cont de alianțe. PANAM este o alianță a tuturor țărilor americane, astfel încât întreaga emisferă occidentală poate fi considerată o forță mare în lume. MA sau Alianța Mediteraneană este formată din țările din Europa de Sud, astfel încât să le putem grupa ca o singură forță. Acum judecăm toate aceste grupuri în funcție de teren, deoarece atunci când va ieși V1 al eRepublik, resursele naturale vor fi o parte cheie a industriei. Pe scurt, țările cu cele mai multe terenuri vor avea în cele din urmă cea mai prosperă economie. În această hartă, putem vedea aproximativ 6 forțe majore care apar în lume. Prin urmare, polarizarea are loc în lume.

Conexiunea

Deci, care este legătura cu preluarea politică?

Ei bine, în primul rând, preluările politice contribuie la sporirea polarizării prin scăderea numărului de țări mici din joc, cum ar fi Irlanda și Mexic. Aceste țări mai mici devin o parte a puterilor mondiale când se află sub controlul lor politic. În acest mod, deoarece este mult mai rapid și nu la fel de dezordonat ca un război, ideea preluărilor politice devine o opțiune potrivită pentru extinderea unui imperiu. Pe măsură ce V1 a eRepublik se apropie, ne putem aștepta să vedem mai multe preluări politice pentru a câștiga mai mult teren pentru resurse naturale, cu excepția cazului în care administratorii iau măsuri afirmative pentru a o opri înainte ca aceasta să se întâmple din nou. Deși nu este sub puterea administratorilor să oprească polarizarea, aceștia pot restricționa drepturile de vot în mod corespunzător, deoarece ultima lor încercare nu a oprit în mod evident mulți oameni la aceste ultime alegeri.

O solutie?

Apără LUMEA împotriva preluărilor politice. Unesc o țară în votarea unui candidat împotriva intrușilor străini în alegeri. Deși 'polarizarea poate să nu pară atât de rea în lumea noastră, aceasta îl împiedică pe micuț să facă diferența. Pentru a încetini polarizarea din lumea noastră, trebuie mai întâi să oprim preluările politice!

Sursa