Game moderators/Български

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Проекта за модератори започна като основната му цел беше да осигури модериране на съдържанието в eRepublik и налагане на правилата. Екипа от игрови модератори също спомага и за комуникацията между гражданите и създателите на играта. А също и да направят играта по-приятна за играта. Модератори помагам и на админите в различни случаи. Информация за това как може да кандидатствате може да намерите на eRepublik набира Игрови Модератори.

История

Първите модератори

Програмата стартира през Юни 2009. Първите модератори са назначени през есента на 2009. Те са поканени от екипа. Повечето от тях са били известни играчи и бивши президенти.

GF Деня

Главна статия: GF Day

Екипа от модератори ставал по-ефективен с присъединяването на още граждани. На 30 Юни 2010, Ден 953 от Новия свят гражданин на САЩ и модератор, Necrosis написал данните си за влизане във форум. Това предизвикало неща като смяна на имена на вестници, местенето им по други акаунти, даване на медали и баннати граждани. Към баннатите играчи имало сегашни и бивши президенти, известни медийни магнати и дори гражданин номер 2: Admin[1].

GF Деня бил огромен удар за за програмата. Достъпа до администраторските инструменти бил спрян за всеки модератор. Модераторската програма се нуждаела от много мислене и реорганизация.

Завръщането на програмата

Модераторската програма се въстановявала бавно след GF деня. Няколко месеца по-късно било намерено решение: Общностни модератори. Общностните модератори били разделени в три групи. Първо ниво на модераторския достъп до инструментите било най-ограничено, а правата за 3 ниво били най-много . Тази система била създадена за да предотврати нов GF Ден. След като станете модератор ви се дава първо ниво. След дълго време на служба се повишавате до следващото ниво. Тази система все още важи.