Deskokd

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png


Dead citizen.png
Dead citizen

The Shadow Rider

57 Message  · Wiki

Citizen2581283.jpg
Общество
Националност Flag-Bulgaria.jpg eRepublikan
Дата на раждане 18.01.2010 - Ден 790 от Новия Свят
Дата на смъртта 2014 (est)
Резиденция Plovdiv, Bulgaria
Пол Male
Вестник Annals
Политика
Congress member за Bulgaria
Войска
Армия Elite BG
Ранк Icon rank God of War*.png God of War*
Aircraft rank Airman 0.png Airman

Началото

Роден в Бургас, Flag-Bulgaria.jpg България - Ден 790 (18.01.2010). Януарският бейби бум. Започнал живота си в смутни времена, в голяма икономическа криза и бурни военни времена по време на битките за освобождение на поробените региони. Заплатите едва са стигали за парче хляб. Гладни години. Събира пари за билет и се отправя в странство. След няколко седмици скитнически живот из света и успешно научен занаят се завръща в родината. Трудните първи дни на непостоянна работа и уволнения не го отказват. Упоритостта е възнаградена, работното умение е повишено!

Войник

След завръщането си в България се записва в армията, която прави своите първи стъпки. Като всеки български войник е готов да защитава до последната си капка живот отечеството. Подава заявление за прием, чака около месец. Назначен е в 24-ти пехотен отряд(един от най-добрите отряди в еБА - в състава на 5-та дивизия, една от най-боеспособните). По-късно става заместник отряден, след това отряден. След голяма реформа на армията 24-ти пехотен се слива с 22-ри отряд - получава се страшилището за врага(2-ра рота. 2-ри взвод "Крум Страшни"). Случил на верни приятели в армията.

Политика

  • Първото кандидатиране през Юни 2010 е много успешно, печели мандат в Пловдив, при това недостижим за останалите кандидати.
  • Второ кандидатиране, също успешно. Отново депутат в Пловдив.
    • От октомври 2010, не е активен политически, не членува в никоя партия.

  • Няколко пъти (ноември, декември 2010), е в проектокабинети(на различни партии) на кандидат президенти за поста ММ(Министър на младежта).

Ментор

  • След натрупване на опит в играта започва да обучава начинаещи и новорегистрирани играчи.
  • Пише обучителни статии.
  • Започва да превежда wiki-то на български език.

Аватари