Alexandross/Magyar

From eRepublik Official Wiki
< Alexandross
Revision as of 07:44, 11 June 2020 by Stephan Condurachis (Talk | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
MagyarIcon-Hungary.pngDead citizen.png
Dead citizen

Alexandross

70 Message  · Wiki

Citizen2261378.jpg
eRepublik Ambassador
Társadalom
Nemzetiség Flag-Belgium.jpg eRepublikan
Születési dátum Dec 06, 2009
Elhunyt Oct 07, 2018 (detected)
Tartózkodási hely Brussels
Nem Male
újságot Onion's Opinion
Politika
President Hungary
May 2012 – July 2012
Elődje Nalaja
Követte Bosko Balaban
President Belgium
April 2013 – May 2013
Elődje boer jan
Követte Beaverss Tribute to Raskol
Minister of Defence Hungary
March 2012
April 2012
August 2012
October 2012 –
Congress member Hungary
Congress member Belgium
Party president All TOgethers
March 2013 – April 2013
Katonaság
Rang Icon rank God of War*.png God of War*
Aircraft rank Airman 1st class 5.png Airman 1st Class*****

Alexandross 2009. december 06.-án, éjjel jött az új világra. Mentora Lakatom lett. Már az elején is nagy érdeklődést mutatott a politika iránt, mentorától főként erről érdeklődött. Három párttal szimpatizált, és később ezek közül választott: Szolidaritas Part, eFKgP, eMKKP. Első napjaiban sok időt töltött a Szolidaritas Part chat szobájában, sok ismerősre tett szert. Amint elérte a megfelelő szintet a belépéshez, ezt a pártot választotta karrierje megkezdéséhez. Alexandross kiváló aktivitást mutatott, ennek is tudható be, hogy a pártkongresszuson megszavazták a párt parlamenti delegáltjának. 19 naposan indult el a kongresszusba Dél-Dunántúlon (STD), ahol végül a III. helyet megszerezve mandátumhoz jutott. Pártja elnyerte a kongresszusi többséget.

Egyre jobb viszonyt kezdett ápolni Kyrellel, aki akkor még az MKKP tagja volt. Több barátságot kötött a következő hónapban párttársaival,többek között Delphivel, NemBennel, Duosduzplal és Cholera Cityvel , és Hegemonyval.

Régi szép idők

A januári elnökválasztást Weisz Manfred Huba nyerte meg, a párt veteránja. Alexandross ekkor a tájékoztatási államtitkár pozícióját töltötte be Termetes Samu minisztersége alatt. Huba vele, és Szelid Motorossal januárban toborzó videót készített, eközben Huba elnöksége alatt több babyboom érkezett az országba.

A januári parlament megválasztásánál újra megmérettette magát, immár a Dél-Alföldön (SGP). Nagy ellenfelekkel került szemben, például az MHP-s Count Adynnal, és a KARD-os Nalajaval, mégis régiójában az első helyen végezve 62 szavazattal elsöprő győzelmet aratva került az országgyűlésbe. Az ekkor már legjobb barátjának tartott Kyrell, a Szolidaritás Pártba lépett át, és mandátumot szerzett a Dél-Dunántúlon (STD). A következő hónapban ő lett a 10 fős frakció vezetője.

Februárban beszélt először későbbi barátaival, Balazs Csukovitssal és J.David95ttel. Drith elnöksége nagy haladást és fejlődést hozott a pártnak, így a kongresszusi választásokat izgalommal várta mindenki. Alexandross ekkor indult a párt színeiben utoljára az ország eredeti területén, Észak-Magyarországon (NH) az első helyet megszerezve kapott 73 szavazatot.

A párt "fénykora" után, Gorwian lett a párt elnöke, a Szociális Miniszter. Alexandrosst az a megtiszteltetés érte, ami talán a legnagyobb volt abban az időben: Heilongjiang (Hellokitty) régióban indulhatott a választásokon. Szabadkártyával, 163 szavazattal jutott be.

Április nagy változást hozott a párt, és Alexandross számára. A pártban eddig is jelenlévő problémák kezdték felütni a fejüket: a pozíciók hajhászása került előtérbe, és a párt valódi célja, a kezdők segítése és a szociális érdekek képviselete visszaszorult. A párt elnöki székéért Alexandross, Kyrell, és Delphi tervezett indulni. Alexandross a régi értékek előtérbe helyezését, és nagy reformokat míg Bejani inkább a további sikereket ígérte. Kyrell, mivel közelebb állt hozzá barátja és céljai, s mivel várható volt a szoros eredmény, ezért visszalépett Alexandross javára. Drith és Alexandross között heves ellentét kezdett kialakulni, ami a választás napjára kiélesedett. A választást szoros eredményekkel, de Alexandross nyerte.

Alexandross a következő időszakban a sajtó jelentét növelését tűzte ki célul, és igyekezett elkezdeni készülődni a választásokra. Drith a megválasztást követően elhagyta a pártot. Alexandross és Rudolf McGarry eddig sem rózsás kapcsolata romlásnak indult.

A választások "rosszul" sikerültek, a párt a II. legnagyobb frakciót alakította. A párton belüli veszekedések, és ellentétek miatt (nem beszélve a választási eredmények miatt szerzett kritika miatt) Alexandross lemondott a pártelnöki székről, és mandátumával együtt elhagyta a pártot.

Egy új kezdet

Alexandross az SzP-t elhagyva több invitálást is kapott pártoktól, de azokat elutasította. Megfordult a fejében, hogy elhagyja az országot de végül nem tette meg. Rudolf McGarry végül egy "Bukás" videóval "örökítette meg" pártelnöki ciklusát, melyet cikkben is publikált.

A párt lemondott elnöke, végül "ellenzéki ülést" hívott össze, a párt elégedetlen tagjai számára. Mivel mindenki egyértelműen aki elment az ülésre, új fejezetet szeretett volna nyitni - Alexandross felvetette egy új párt alapítását. A jelenlévők többsége csatlakozott a kezdeményezéshez, többek között Balazs Csukovits, Ithos, Bkzhf0123, és J.David95.

A Függetlenek Pártját átnevezve, egy új pártot alakítottak ami az LME nevet viselte (Liberális Magyarok Egysége/Szerk: Kezdetben Lehet Más az eRepublik).

A párt vezetősége levélben értesítette a Szolidaritas Part tagjait, hogy kiválnak az elveszett értékek miatt a pártból, így hamarosan pár nap alatt 80-90 fősre duzzadt a párt.

Az LME-vel előre

A következő hónapokban így májusban, júniusban, és júliusban a párt Alexandross és Balazs Csukovits pártelnökségeinek váltakozásával biztosan haladt előre. A párt kongresszusi jelenlétet szerzett minden hónapban, majd augusztusban Ipath feltörésének következményét (az országot pár percre elfoglalták, így mindenki elvesztette a párttagságát) kihasználva a TOP5 párt közé került, és 3 főt (többek között Alexandross Közép-Magyarországból) juttatott a parlamentbe.

Alexandross júliusban az LME, CNRP, HHH, eKP, és SzLP pártok támogatásával indult az elnöki pozícióért ahol 302 szavazatot és 11%-ot ért el. Újra megismételte indulását augusztusban, ahol az LME, SzP, HHH, és SzLP pártok támogatásával már 18.5%-ot ért el.

A párt a következő hónapokban már nem ért el nagyobb sikereket, novemberben PTO-t kísérelt meg ellene Pinkontom, aki ellen Alexandrosst indította a párt - amit sikeresen meg is védtek.

Az országot Románia eltörölte, így a párt elveszett. Vezetősége, köztük Alexandross úgy döntött hogy nem alapítják újra a pártot.

Alexandross több jelenlegi barátját ismerte meg a pártban, így Tomadamot, Nericot, Nivoboyt, Soskuti Zoltant, Marcyht, és ProfessorJt.

Vakáció Izraelben

Nem találta a helyét, így régóta fontolgatott tervét elővéve Izraelbe utazott, ahol állampolgárságot szerzett. Nagy sajtóbotrány követte távozását, többen támadták, páran faji hovatartozására utalgattak. Izraelben céljai között szerepelt a Knesszetbe jutni, és az ország politikusává válni, viszont ezek nem sikerültek, és PTO embernek minősítették. Az országot 2-3 hét múlva elhagyta.

Helykeresés, barangolás

Hazaérkezése után, decemberben a 481-es Mozgalom tagja lesz, ahol sok régi ismerőssel találkozik. Párszor indul a választásokon színeikben, sikertelenül. A pártban továbbra sem találja a helyét, így igyekszik újságírással és harcászattal betölteni az LME bukása után keletkezett űrt.

Hamarosan elhagyja a pártot.

Jelenben

Régi ismerőseivel együtt megalakította a Progresszív Demokrata Mozgalom pártot, ami jelenleg 2 hónapos. A Teller Ede században 3-4 hétig szolgált, viszont nemrég elhagyta pártszázada alakulása miatt.

Medals

Icon achievement Freedom Fighter on.gif
Freedom Fighter (x1)
Icon achievement Hard Worker on.gif
Hard Worker (x81)
Icon achievement Congress Member on.gif
Congress Member (x28)
Icon achievement Country President on.gif
Country President (x3)
Icon achievement Media Mogul on.gif
Media Mogul (x1)
Icon achievement Battle Hero on.gif
Battle Hero (x8)
Icon achievement Campaign Hero on.gif
Campaign Hero (x1)
Icon achievement Resistance Hero on.gif
Resistance Hero (x7)
Icon achievement Super Soldier on.gif
Super Soldier (x161)
Icon achievement Society Builder on.gif
Society Builder (x2)
Icon achievement Mercenary on.gif
Mercenary (x1)
Icon achievement True Patriot on.gif
True Patriot (x14)
Icon achievement True Dictator on.gif
True Dictator (x1)
Icon achievement Party President on.gif
Party President* (x1)