Beta:The Businessman’s guide to Erepublik/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png
Beta.jpg

This page has been saved as memories from the Beta version.

This material was written by a citizen and taken from their article, forum post, blog post or something similar.
Following material could contain opinions and biases of the author.

The information here is not the current latest information! Do not use this page to gain information!


Scopul articolului este de a oferi atât proprietarilor de afaceri noi cât și vechi informații în cele mai bune moduri de a conduce o companie și cum să evite greșelile obișnuite.
S-ar putea să considerați multe dintre informații evidente, dar sper că toată lumea poate învăța câteva lucruri din aceasta.

Înainte de a cumpăra o companie. Uită-te la piață!

Este o investiție destul de grea și, în multe cazuri, ar putea fi total greșit chiar să luați în considerare cumpărarea uneia. Țări precum Suedia și SUA au obținut o piață foarte tensionată în care sunt produse mai multe produse apoi cumpărate. A cumpăra o companie în acest scenariu va slăbi și mai mult economia și șansele de a obține profit este aproape de inexistență.
Poate ar trebui să schimbați aur și să ajutați piața să meargă din nou pe drumul cel bun cumpărând bunuri în schimb?

Obțineți un capital de plecare

Nu vă stresați să cumpărați o companie imediat după ce ați obținut cei Icon-gold.gif 40 Aur necesari, deoarece lucrătorii dvs. vor cere un salariu imediat ce se vor alătura companiei dvs. atunci când nu ați produs și vândut nimic. Umpleți fondurile companiei cu niște bani de la început pentru a fi în siguranță.

Este posibil să cumpărați companii existente?

Da, este.
Nu numai că veți obține profit și vă veți ridica mai repede atunci când cumpărați o companie, deja existentă, veți ajuta, de asemenea, o altă persoană atunci când banii vor fi transferați către el. Dacă cumpărați o companie nouă, banii vor dispărea în galaxia eRepublik și nu vor mai fi de niciun folos.

Aveți grijă la îmbunătățirea calității!

Dacă nu o puteți gestiona financiar, lucrătorii dvs. vor suferi o pierdere mai mare de sănătate și vor produce un pic mai lent pentru fiecare calitate superioară. Este, de asemenea, un risc pe care îl vor părăsi dacă nu vă permiteți să-și crească salariul.
Prin urmare, asigurați-vă întotdeauna că actualizarea va fi profitabilă, asigurându-vă că cererea este suficient de mare pentru noua calitate de pe piață.

Cum găsesc muncitori?

Parcurgeți mai întâi Lista CV și trimiteți propuneri de locuri de muncă cât mai multor persoane. Pentru mulți utilizatori, în principal noi, industria muncii lor nu contează.
De asemenea, puteți face publicitate la forumul național și puteți contacta o altă organizație care vă poate ajuta, dacă este posibil.

Cum îmi păstrez muncitorii?

Dă-le salariul cel mai mare posibil. Pentru a obține un profit ridicat este, desigur, foarte frumos, dar nevoile lucrătorilor dvs. ar trebui să fie întotdeauna prioritatea numărul unu. De asemenea, ar trebui să le oferiți diferite oferte. Ar putea fi, de exemplu, cadouri (care te avantajează în cea mai mare parte), mai mulți bani dacă apar pentru a lucra mult sau reduceri dacă aleg să cumpere produse companiei.

A concedia

Nu vă fie teamă să concediați un muncitor dacă este absent timp de 2-3 zile, dar asigurați-vă că îi dați un mesaj în care îi spuneți că este binevenit înapoi când va fi din nou activ.
Inactivitatea este foarte critică pentru rata producției.

Licenta de export?

Acesta este un capitol foarte avansat și necesită experiență în piața valutară și similitudini.
Va trebui să vă asigurați că puteți câștiga mai mulți bani din licența de export, apoi ați plătit pentru aceasta sau nu va merita.
Ele pot fi folosite atât pentru a ajuta alte țări, fie pentru a le face rău.
Aș putea dezvolta această parte mai târziu.

Contactați alți oameni de afaceri

Este foarte important să păstrezi o relație bună cu ceilalți CEO din aceeași industrie. S-ar putea să faceți un acord de preț similar pentru produsul comun pentru a evita un război al prețurilor care va înrăutăți condiția pentru amândoi (sau doar pentru dvs. dacă intenția sa este de a vă concura pe piață.)
Furtul de lucrători din alte întreprinderi nu este niciodată foarte populară, dar ar putea fi o opțiune bună dacă găsiți cu greu lucrători.
Cu toate acestea, rareori este profitabil, deoarece va trebui să le oferiți lucrătorilor furați un salariu care este de cele mai multe ori prea mare. Dacă observați că altcineva fură muncitori din compania dvs., cel mai bun lucru de făcut este de cele mai multe ori nimic. Nu doriți să deranjați economia companiei dvs. prin creșterea salariilor și mai mult pentru a menține lucrătorul. Aruncați o privire atentă asupra situației și decideți singur ceea ce considerați a fi cea mai bună alternativă.

Războiul nu este întotdeauna bun pentru economie.

Războiul va înrăutăți bunăstarea lucrătorilor, ceea ce îi va face să producă mai lent. Deflația se poate transforma în inflație mai repede decât vă puteți gândi.
Știu situații în care angajatorii au oferit angajaților salarii mai mari dacă nu participă la război.

Compania crește!

Felicitări! Pentru a avea un număr mai mare de angajați cest lucru va oferi companiei un bonus de producție în eRepublik. Aveți grijă însă, deoarece vă va obliga să petreceți mai mult timp gestionându-vă compania. O companie mai mare, de exemplu, va suferi o pierdere de producție mai mare atunci când lucrătorii dvs. sunt inactivi și va trebui să vindeți constant produse pentru a plăti salariile.
Vă va fi mult mai greu să faceți pauze din joc.
Adaptați-vă întotdeauna la cererea pieței! Aceasta este cheia pentru toate!
Aș dori, de asemenea, să recomand programul “AutoSalary ” care vă ușurează munca. Discutați cu Alleus pentru mai multe informații.

Daca este posibil

Încercați să îi determinați pe muncitori cu o abilitate mai mică să lucreze dimineața și personal mai calificat seara, deoarece acest lucru pariază pe producție.

Ce industrie ar trebui să aleg?

Bilet de mutare

Câte bilete care sunt vândute într-o țară variază foarte mult, dar sunt, în general, vândute într-o sumă destul de mică, dacă se compară cu alte industrii. Oamenii se deplasează în interiorul țării pentru a se apropia de spitale sau pentru a fugi de regiunile capturate în timpul războiului și pentru a candida la funcția de primar în timpul alegerilor locale, dar și pentru a părăsi țara din diferite motive.
Ideea mea este că este greu să decideți când este inteligent să începeți o companie de bilete de mutare.
Nu faceți niciodată greșeala de a trece la calitatea doi sau mai mare, deoarece în majoritatea cazurilor este inutilă și rea.
Calitatea superioară vă va oferi -2 sănătate în loc de -1 atunci când vă mutați și este mai economic să faceți pe cineva să vă ofere un cadou. Acest lucru îi va face pe oameni să cumpere mai degrabă Q1, deoarece veți fi obligați să vă vindeți biletele mai scumpe din cauza costurilor de producție mai mari.
Deci, puneți-vă Icon-gold.gif 15 Aur pe altceva.

Case

Destul de greu, deoarece necesită o creștere constantă a populației dacă doriți să obțineți ceva vândut pe termen lung. Este, de asemenea, destul de scump, deoarece veți fi forțați să vă îmbunătățiți calitatea mult, deoarece oamenii economisesc mai degrabă pentru case mai bune, apoi cumpără case de calitate inferioară.
Există, de asemenea, momente în care cetățenii din țările mai puțin dezvoltate călătoresc în țările mai dezvoltate pentru a cumpăra case de calitate superioară. Așadar, a avea o calitate superioară este foarte profitabil.

Alimente

Interesant cu mâncarea este că toate calitățile sunt necesare într-o cantitate mare. Proprietarul unei companii poate păstra cu ușurință 100% wellness consumând alimente Q1 atunci când un muncitor și soldat, pe de altă parte, au nevoie de Q4.
Vânzarea este în același timp foarte stabilă, ceea ce vă face mai ușor să urmăriți vânzările.
O problemă obișnuită este faptul că există prea multe companii alimentare active în majoritatea țărilor, ceea ce te-a obligat să pui prețul foarte scăzut și uneori să concediezi angajații.

Cadouri

Sunt utilizate în principal în perioade de război, dar în cantități foarte mari! Vânzarea este foarte inegală, ceea ce îl face dificil pentru proprietarul unei companii private. Un indiciu este să colaborezi cu guvernul în perioadele de pace pentru a fi finanțat pentru a stoca cadourile în perioade inegale.

Spital

Aproape imposibil de gestionat fără ajutorul guvernului, deoarece acestea costă foarte mult să fie construite.
The start capital needs to be very high and the quality needs to fit the country. You won't sell any Q1 hospital in a country where every hospital is quality four for example.

Ce este mai bun pentru țară?

În calitate de proprietar de companie, veți fi o minoritate în joc, iar cerințele angajaților dvs. sunt de cea mai mare valoare. Când compania obține profit, nu ia totul, creșteți salariile! Este mai bine pentru economia țării și veți deveni mai popular printre angajații dvs. Sau altfel veți avea o țară mai controlată de guvern.
Lucrați pentru țara dvs. și nu pentru dvs., deoarece nu există cu adevărat câștiguri personale. Dacă țara dvs. avansează, veți reuși!
Așa câștigi!

Sursă

Menu in eRepublik Beta

Society · Economy · Politics · Military · Media · The Story · Tutorial · History · Community · Rules