Beta:The Development of War Tactics/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png
Beta.jpg

This page has been saved as memories from the Beta version.

This material was written by a citizen and taken from their article, forum post, blog post or something similar.
Following material could contain opinions and biases of the author.

The information here is not the current latest information! Do not use this page to gain information!


De-a lungul istoriei noastre, războiul a fost o mare parte a dezvoltării. Multe dintre războaiele care au avut loc în lumea noastră ne-au schimbat cursul istoriei și au afectat războaiele viitoare. Astăzi ne uităm la modul în care s-au dezvoltat tacticile de război în Lumea Nouă.

La început

Primul conflict major din lumea noastră a fost războiul SUA-Canada. Din experiența personală și din informațiile din culise, pot spune că speculațiile cu privire la modul în care s-ar întâmpla lupta au fost destul de greșite. În SUA, se credea că luptele se întâmplă numai între regiunile învecinate și că numai oamenii din aceste regiuni ar putea lupta pentru aceste regiuni. Echipele mobile de apărare au fost mutate în Saint Paul pentru a pregăti un atac în Canada și alte divizii au fost mobilizate la Albany pentru a înconjura Ontario.

Spre surprinderea cetățenilor, toate planurile au ajuns la nimic. S-a descoperit rapid că cetățenii puteau lupta din orice regiune, pentru a apăra orice câmp de luptă. Odată cu această descoperire și prima înțelegere a sistemului de luptă a apărut Tactica liniei de coadă.

Tactica cozii a fost folosit într-un mod în care toți soldații unei țări se vor alinia pentru lupte pe câmpul de luptă și speră că numărul lor va respinge orice atac. Luptele de atunci au acționat în felul în care un soldat ar lupta la coadă până când va fi învins. Apoi, următorul luptător ar urca și l-ar lua pe următorul provocator. Această tactică s-a bazat pe dedicarea și organizarea personalului militar și a fost utilizată eficient doar de câteva țări.

Lucrurile încep să se schimbe

La scurt timp după ce a izbucnit primul război real, administratorii au schimbat câteva lucruri despre cum să lupți. După ce un soldat din coadă a dus o singură luptă, el ar trece la sfârșitul cozii dacă va câștiga și îi va lăsa pe alții cu o nouă stare de sănătate să lupte. SUA SUA și-au dat seama de acest lucru și au format rapid următoarea tactică de război pentru a profita de schimbare. această strategie se referă la Tactica Decay and Destroy.

Această tactică ar folosi soldați individuali care atacă soldații în linia de așteptare în cursul celor 23 de ore înainte ca regiunea să poată fi cucerită. Acest lucru ar reduce starea medie de sănătate a soldaților aflați la coadă pentru apărare (sau atac dacă ești minunat ca Pakistanezii) care încă mai arată puternic în număr. În cele din urmă, în ultima oră, înainte ca regiunea să fie cucerită, armata atacantă (sau în apărare) va lansa un atac misiv asupra apărării cozii. Soldatul rămas în coadă ar avea o stare de sănătate prea mică pentru a lupta cu succes.

Această tactică a devenit populară și va fi folosită în viitoarele războaie. Totul se rezumă la ce armată era mai puternică sau mai organizată în acest gen de bătălii, deci nu era nevoie de multă gândire. De asemenea, în acest timp, bonusurile defensive mai mari au implantat ideea unui Război de uzură.

Această tactică a fost practic pentru a păstra starea de bine până când a venit rândul tău să te aperi. Ideea a fost să slăbești grav adversarul până când îi poți ataca cu ușurință. Cu toate acestea, această tactică nu a fost utilizată imediat, ci a fost implementată în viitoarele războaie.

Precedentul a fost stabilit

După spectacolul din Războiul SUA-Canada, o mare parte din lume a văzut cum funcționează lupta. De un timp, multe țări au folosit tacticile linia de așteptare sau decăderea și distrugerea deoarece a fost un mod foarte simplu și ușor de înțeles de a lupta. Multe țări au folosit această tactică atât în atac, cât și în apărare. Numai cele mai organizate țări au avut succes în aceste moduri de război, cum ar fi Pakistan, Suedia și Norvegia.

Pe 13 mai Alianța Mediteraneană ne-a arătat o strategie mult diferită de norma de atunci. În invazia lor din Elveția ei au folosit o Tactică de împărțire și cucerire.

Această tactică nu a avut prea mult de-a face cu sistemul de luptă. Această tactică a avut legătură cu atacuri multiple asupra unei țări. Atât Italia, cât și Franța au declarat război Elveției. Având în vedere că Elveția trebuie să se îngrijoreze de două războaie pe teritoriul lor, forțele lor au fost împărțite, ceea ce le-a făcut mult mai ușor de cucerit pentru Alianța Mediteraneană. Defectul acestei tactici a fost că a costat mai mult aur pentru ambele națiuni să declare război, în loc să mute soldați într-una din acele țări. Din acel moment nu am mai văzut acest tip de tactică.

Noua Era a Luptelor

Mai târziu, după câteva războaie, administratorii au lansat sistemul de clasare, care ar schimba totul în tactica de război. Indivizii au apărut din victoriile lor din război din trecut, cum ar fi Alucard și Nave. Văzând efectele rangului în lupte și înregistrările lor personale, indivizii au devenit preocupați de câte victorii au avut în lupte. Această tendință s-a arătat pe câmpul de luptă și luptele au trecut la Tactica de gherilă.

Tacticile de gherilă implică Soldați urmărind în permanență câmpul de luptă și așteptând ca cineva suficient de slab să apară pentru ca acesta să-l bată. Apoi se alăturau luptei și obțineau victoria. Cu toate acestea, soldații de cealaltă parte ar fi urmărit la fel de bine și imediat ce primul soldat a obținut victoria, alții l-ar sari după ce el este slab de la prima sa luptă. Acest lucru ar merge înapoi și al patrulea dintre părți, numărul soldaților pe teren rămânând în jur de 0 pentru ambele părți. În mod normal, odată ce un soldat câștigă o luptă, părăsesc rapid bătălia de teama unui atac surpriză asupra lor din partea unui inamic. Acest atac de tip hit and run a fost folosit în cele mai recente războaie și probabil va continua să fie tendința în lupte pentru încă o vreme.

Ultima tactică demnă de menționat

Folosită chiar de Nave și Alucard, Tactica Rambo s-a dovedit a fi utilă doar celor extrem de puternici și / sau extrem de bogați. În această tactică, se poate folosi puterea și rangul său superior în atac pentru a-i șterge pe dușmani fără a lua daune înainte să apară represalii. Alucard își folosește rangul în avantajul său în acest fel doar pentru a-și spori victoriile pe câmpul de luptă. Celălalt mod în care am văzut această tactică realizată este prin aur și multe pachete de bunăstare. În Manitoba și în Central Hungary, Nave a luat singură coada soldaților care apărau regiunea folosindu-și imensa bogăție pentru a cumpăra numeroase pachete de bunăstare. Permițându-i să lupte din nou și din nou cu toată sănătatea, dovedește cum cheia războiului este bogăția, deoarece chiar și Alucard trebuie să-și cumpere pachetele de bunăstare uneori.

Nimeni nu știe ce va aduce viitorul strategiilor noastre de război, dar este sigur să spunem că se va schimba la un moment dat sau altul.

Sursă

The Development of War Tactics - 24 iunie 2008 de Uncle Sam


Back.gif Înapoi la pagina Militar