Mali i Zi Qendror

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
Mali i Zi Qendror

Icon-Montenegro.png Mali i Zi

Flamuri i pronarit  
Harta e rajonit Mali i Zi Qendror
Historical capital of Mali i Zi
Shoqëria
Kryeqyteti Podgoricën
Moving Zone B3
Produktiviteti
Resurset None

Mali i Zi Qendror është një rajon i Malit të Zi. Për kryeqytet ka Podgoricën.

Ekonomia

Burimi i regjionit Mali i Zi Qendror janë Icon - Fruits.png Frutat.

Kufijt

Central Montenegro is neighbored by following regions:

Mali i Zi Qendror u pushtua nga Kroacia më 22 prill 2011, gjatë Luftës së Parë Botërore V.

Po ashtu u pushtua disa here nga Shqipëria dhe Bosnja and Hercegovina