Kenneth Viking/Norsk

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
NorskIcon-Norway.png
Perm banned.png
Permanently banned
Dead citizen.png
Dead citizen

Kenneth Viking

20 Message  · Wiki

Citizen1202920.jpg
Society
Nationality Flag-Norway.jpg eRepublikan
Date of birth 04 October 2008 - Day 319
Date of death unknown 2009
Residence Ostlandet
Sex male
Politics
Party president of Gullpartiet
Congress member of Norway
2 – terms
President of Norway
April 4, 2009 – April 6, 2009
Preceded by KristofferAG
Succeded by Marginaldefeat
Military
Rank Icon Lieutenant.jpg V1 Lieutenant
Aircraft rank Airman 0.png Airman


Kenneth viking startet på erepublik seint på høsten 2008 da han fikk en spesial invitasjon av administratorene. Han fikk raskt med seg noen venner. Da ahn skulle velge parti velgte han fort United eNorway, men da han så talen til Salve ombestemte han seg fort, og ble sterkt overbevist om at Gullapartiet absolutt var det beste partiet.

Han tok raskt og stilte til valg som parti president hos GP, og han leda faktisk hele veien over Salve. pga at hans venner stemte på han og svært få andre deltok i valget. administratorenne tok og fjerna han fra valget ettersom han bare hadde spilt et par dager og Salve vant valget.

Etter V1 kom ut var det mye surr, og Kenneth Viking tok seg en pause fra erepublik, men etter en kort periode kom han tilbake. Da kom han fort inn i politikken og ble utnevnt som immigrasjons minister igjenn, som han hade vært allerede en gang før.

Etter litt bestemte han seg for å stille til valg igjenn, som Parti president i Gullpartiet, han vant dette valget. senere ble han også en kongress representant.

Etter en tid, da ungarene tok kontroll over norge avsatte de den Norske presidenten KristofferAG. Som da gjorde at Kenneth Viking ble president. Både norske og ungarske medlemmer av kongressen stemte ja for dette. Kenneth viking var president i noen dager bare, men gjorde en veldig god jobb.

Han ble igjenn valgt som immigrasjons minister, selvom mange mente det var en unødvendig stilling. Idag holder Kenneth Viking på og utvikle et immigrasjonsverk og en Mentor ornding som kanskje er norges største prosjekt. Og han gjorde immigrasjons minister stillingen fra lite betydningsfull til en svært viktig stilling.

En 3. gang stilte Kenneth Viking opp til valg som PP for Gullpartiet. Der han sto for å utvikle et manifest, få fler medlemmer og å innføre det norske parti navnet. og han vant også det valget