Energy Bar

From eRepublik Official Wiki
< Energy bar
Revision as of 18:05, 3 May 2019 by Andycro (Talk | contribs) (energy template added; minor corrections)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Icon - Energy bar.png Energy Bar është një artikull i cili e rigjeneron energjinë tuaj për 100, pa marrë parasysh sesa energji keni. Energy bar-i nuk do të konsumoj pjesë të rigjenerimit të mbledhur të energjisë përgjatë ditës, do të thotë edhe pse përdor Energy Bar-in përsëri mund të rigjenerosh energjinë në dispozicion me opsionin Eat Food

Energybar.jpg

Si mund të mirret një?

Daily Order Reward

Energy bar mund të fitohet në këto mënyra:

Herë pas here energy bars jepen nga adminët si dhuratë e vogël për lojtarët.

Vërejtje: Nuk mund të shesësh apo të transferosh energy bar.

Si përdoret?

Eat Button

Mund të përdorësh Energy Bar nëse ke të tillë në depozitën tënde, dhe së paku të plotësohen njëri nga këto kushe:

  • Nuk keni ushqim në depozitën tuaj
  • Nuk mund të konsumoni ushqim sepse nuk keni pikë për rigjenerim të energjisë.

Nëse është e mundshme të përdoret një Energy Bar, atëherë butoni Eat Food do të shfaqet me ngjyrë portokalli. Mund ta përdorësh Energy Bar-in thjeshtë duke klikuar butonin Eat.

Këshillë: Që të përdorësh një energy bar me efikasitet ti duhet të zvogëlosh Enërgjinë tuaj në 0 duke punuar, trajnuar apo luftuar para së të përdorësh energy bar. Nëse ke pak Enërgji dhe përdor Energy Bar, atëherë Enërgjia tepricë do të humbet(Nëse keni 20 Enërgji, Energy Bar do t'ju jep vetëm 80 health dhe 20 do të humbasin)

Energy bars nuk e prekin limitin e rigjenerimit të energjisëEnergjia dhe ndikimi i saj

Energjia · Ushqimi · Spitali · Ndihma e Pare · Vendet e Stervitjes · Puna · Lufta · Lufton guerrile · Biletat e levizjes