Stërvitja

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
This page has a direct link in eRepublik.

eRepublik link: https://www.erepublik.com/en/economy/training-grounds


Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Termet lidhur me ushtrinë

Ushtarë · Vend tranjimi · Luftimi · Luftimet guerrile · Vendluftimi ·Grada ushtarake · Formualt ushtarake


Stërvitja është një proces për të rritur fuqinë tuaj. Ju mund të stërviteni një herë në ditë në çdo strukturë të trajnimit në vendin tuaj/trajnimi bazë duke zgjedhur kutitë e zeza, dhe duke klikuar mbi stërvit.

Objektet e trajnimit

Training grounds
The Training grounds page on the mobile version of eRepublik.


Çdo objektit trajnimi ka lloje të ndryshme të efekteve në stërvitjen tuaj.

Emri i ndërtesës Kosto e stërvitjes Efekti i stërvitjes Q1 Efekti i stërvitjes Q2 Efekti i stërvitjes Q3 Efekti i stërvitjes Q4
Weights room
Quality 1Quality 2Quality 3Quality 4
Free +5 Icon skill strength.gif forcë +10 Icon skill strength.gif forcë +15 Icon skill strength.gif forcë +20 Icon skill strength.gif forcë
Climbing center
Quality 1Quality 2Quality 3Quality 4
Icon - Gold.gif 0.19 Ar +2.5 Icon skill strength.gif forcë +5 Icon skill strength.gif forcë +7.5 Icon skill strength.gif forcë +10 Icon skill strength.gif forcë
Shooting range
Quality 1Quality 2Quality 3Quality 4
Icon - Gold.gif 0.89 Ar +5 Icon skill strength.gif forcë +10 Icon skill strength.gif forcë +15 Icon skill strength.gif forcë +20 Icon skill strength.gif forcë
Special Forces Center
Quality 1Quality 2Quality 3Quality 4
Icon - Gold.gif 1.79 Ar +10 Icon skill strength.gif forcë +20 Icon skill strength.gif forcë +30 Icon skill strength.gif forcë +40 Icon skill strength.gif forcë

Përmirësimi dhe çrregullimi

Kosto e përmirësimit

Të katërta ndërtesa kanë koston e njejtë të përmirësimit:

 • Nga Q1Q2 kushton Icon - Gold.gif 20 Ar
 • Nga Q1Q3 kushton Icon - Gold.gif 70 Ar
 • Nga Q1Q4 kushton Icon - Gold.gif 170 Ar
 • Nga Q2Q3 kushton Icon - Gold.gif 50 Ar
 • Nga Q3Q4 kushton Icon - Gold.gif 100 Ar

Çrregullimi dhe kompenzimi

Të katërta ndërtesa kanë koston e njejtë të kompenzimit:

 • Nga Q4 to Q3 ju merrni Icon - Gold.gif 50 Ar
 • Nga Q3 to Q2 ju merrni Icon - Gold.gif 25 Ar
 • Nga Q2 to Q1 ju merrni Icon - Gold.gif 10 Ar
 • Nga Q3 to Q1 ju merrni Icon - Gold.gif 35 Ar
 • Nga Q4 to Q1 ju merrni Icon - Gold.gif 85 Ar

FAQ

 • Q: Sa herë mund të stërvitem për një ditë?
  • A: Maksimumi 4 herë, njëhere në secilin objekt të trajnimit.
 • Q: Si mund ti përmirësoj objektet e trajnimit?
  • A: Për ti përmirësuar ju do të shifni një Icon upgrade.png, vetëm klikoni aty!
 • Q: A mund të blej më shumë se një objekte të njejta të trajnimit?
  • A: Jo nuk mundeni.
 • Q: Sa energji do të humbas për secilin objekt të trajnimit që stërvitem?
  • A: 10
 • Q: A mund të marr prapë bonuse nga Armiku natyral ose nga thirrja e shokëve?
  • A: Jo

Shifni gjithashtu


Back.gif Ktheu tek faqja My places


Energjia dhe ndikimi i saj

Energjia · Ushqimi · Spitali · Ndihma e Pare · Vendet e Stervitjes · Puna · Lufta · Lufton guerrile · Biletat e levizjes