Pagina de start

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БеларускаяIcon-Belarus.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Pagina de start (Homepage) este prima pagină care o vedeți după conectarea la eRepublik. Poți să te întorci aici de fiecare dată când dai click pe pictograma Casă din partea stângă a meniului.

Antet

Header.png

În partea de sus a fiecărei pagini din eRepublik va fi afişat:

 • Ceasul Serverului - Data și Timpul de joc (GMT-8)
 • Caută - Poți căuta doar cetățeni/organizații

În meniu sunt prezente aproape toate paginile din eRepublik. El este împărțit în 5 categorii (butoane) principale. Primul buton vă duce la pagina de start, iar al doilea vă duce către proprietățile voastre. Butonul Războaie duce către lista de conflicte militare. Următoarele două butoane nu duc nicăieri, dar trecând peste ele se va deschide un submeniu ce conține legături către mai multe pagini de care aveți nevoie în eRepublik. Butonul Gold and Extras este o legătură directă care duce către pagina "Cumpără gold". Poți cumpăra Sănătate sau poți colecta bonusul de Gold câștigat de la prieteni invitați de tine.

Profil

În partea stângă a fiecărei pagini, poți vedea profilul tău. Următoarele informații sunt afișate:

Homepage sidebar.png
Avatarul, numele și legătura către profilul tău. De asemenea, stema țării în care te afli și nivelul experienței tale. Ducând cursorul pe bara de progresie vă oferă mai multe informații detaliate
Încarcă o imagine avatar cât mai rapid posibil!
Această secțiune arată nivelul sănătății tale.
Butonul "mănâncă" va fi vizibil, dacă ai mâncare în inventar. Dacă nu, vei vedea butonul "cumpără mâncare".Mai multe informații
Cantitatea de Aur și de monedă deținută. (moneda țării în care vă aflați și moneda țării în care aveți cetățenie).
Această secțiune arată misiunile care pot fi completate.
Făcând click pe o misiune vă arată cerințele și recompensa. Dacă ai completat cerințele, făcând click pe butonul misiunii vei finaliza misiunea și vei primi recompensa.
Mesaje - numărul de lângă plic arată numărul de mesaje necitite
Alerte - numărul de lângă pictograma clopoțel arată numărul Alerte și notificări.
Butonul ieșire


Statusul Țării

Country status.png

Secțiunea Country Status arată trei evenimente militare recente din țara ta; include: campaniile militare și războaiele de rezistență. Ea arată, de asemenea, dușmanii actuali ai țării tale. Nu va arăta dușmanii dobândiți prin alianță sau evenimentele militare recente ale aliaților tăi.

Sarcini zilnice

Această secțiune vă oferă o legătură directă către sarcinile zilnice ale cetățeanului.

Oferă acces către secțiunea muncă și antrenament, când termini toate sarcinile zilnice, poți da click pe butonul "Get Reward" pentru a primi recompensa zilnică.

Daily tasks.jpg

Campanii Militare

Homepage military section.png

Secțiunea Campanii Militare îți oferă o listă curentă cu lista conflictelor militare aflate în desfășurare, precum și bătăliile câștigate anterior.

"Campaign of the day" este afișată prima. Campania Zilei poate fi setată de președintele țării. Aceasta va fi afișată în roșu, prima în listă. Urmează apoi secțiunea în care sunt incluse toate conflictele militare ce implică direct țara ta. În cele din urmă, conflictele militare care implică aliații sunt arătate; poți lupta pentru aliați din țara ta.

Legătura către More military campaigns vă duce către pagina în care vei vedea fiecare campanie militară în parte în care poți lupta din țara ta.
Legătura către Latest events vă duce către pagina cu cele mai recente evenimente militare.

Ziua alegerilor

Election day.JPG

Dacă alegerile pentru Președenția țării sau pentru Congres sunt în desfășurare, un buton albastru "Vote now" va apărea în partea superioară a paginii de start a cetățeanului dacă nu ai votat încă. Dacă faceți click pe butonul "Vote now" va apărea pagina de votare. În plus, dacă cetățeanul este înscris într-un partid, butonul de votare va apărea dacă alegerile pentru Președintele de Partid sunt în desfășurare.

Știri

Homepage news.png
Pagina principală: News

Această secțiune oferă acces la știrile din eRepublik. Există 8 categorii diferite plus categoria abonamente ziare.

 • All categories
 • Primii pași în eRepublik
 • Ordin militar
 • Analiză lupte
 • Dezbateri și analize politice
 • Afaceri financiare
 • Social interactions and entertainment
 • Abonamente la ziare

Faceți click pe una dintre categorii pentru a vedea articolele despre subiecte care vă interesează.

Citizen feeds

Citizen feeds.png

The citizen feeds sunt mesaje mici (strigăte) care le poți scrie prietenilor tăi. Prietenii tăi au posibilitatea de a răspunde la aceste mesaje prin comentarii sau prin vot. Poți face o nouă postare la fiecare 10 minute. Postarea ta este limitată la 160 caractere și nu poți utiliza nici un cod în postări (HTML, BBCode, JavaScript). Link-urile vor fi recunoscute în mod automat.Comentariile pot avea 480 de caractere, cel mai mult. Comentariile pot fi votate de asemenea. Numărul voturilor sunt vizibile în postare/comentariu.Dând click pe valoarea voturilor, vei vedea numele cetățenilor care au votat comentariul/postarea.

Când creezi, comentezi sau votezi o postare, vei fi considerat ca abonat la această postare. Din acest moment vei primi notificări de fiecare dată când un comentariu este adăugat la această postare.

Pe pagina de start (homepage) poți vedea cele mai recente 10 postări ce aparțin prietenilor tăi. Pentru a vedea mai multe, trebuie să apeși pe butonul Older posts. Poți vizualiza ultimele maxim 100 de de postări ale prietenilor tăi. Comentariile sunt arătate în grupuri de câte 5. Dacă postarea are mai mult de 5 comentarii, trebuie să apeși butonul previous comments pentru a vedea încă 5 comentarii și tot așa până la ultimul.

Dacă nu ai nici un prieten, nu poți vedea nici o postare. În acest caz, vei găsi opțiunea de a căuta un nou prieten sau opțiunea recomandă uni prieten. Când vei folosi opțiunea find friends, poți să imporți cantactele din emailul tău și jocul va vedea care dintre ei joacă eRepublik. Recomandă prietenii care să vă ofere o listă a membrilor congresului din regiunea dumneavoastră. Este întotdeauna bine să ai câțiva prieteni cu mare influenţă!

 • Notă: Această opțiune nu este disponibilă pentru organizații.
 • Notă 2: Postările tale sunt vizibile doar pentru primii 2000 de prieteni (din lista de prieteni). Deci, dacă aveţi mai mult de 2000 de prieteni, unii dintre prietenii nu vor vedea mesajele postate de tine.

Dacă obții o realizare în luptă, medalia de Battle Hero, Campaign Hero sau Resistance Hero, un post va fi creat automat spunându-le prietenilor tăi despre asta.

Subsol

Partea de jos a fiecărei pagini are legături cu următoarele:

Footer.jpg