Issue money/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
فارسیIcon-Iran2.png
SuomiIcon-Finland.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Icon issue.gif Emite bani permite membrilor congresului să propună o emitere de monedă locală care, dacă este votată, va intra în conturile țării. Tipărirea banilor are o taxă de aur, care este o măsură de luptă împotriva administrațiilor de marionete care imprimă sume uriașe de bani pentru a distruge economiile din interior.

Dacă o țară vrea să emită bani, trebuie să plătească o taxă în aur. Taxa se calculează cu rata de o 1 monedă națională la 0.005 Gold. De exemplu: dacă țara vrea să emită 10.000 de monede, taxa va fi de Icon-gold.gif 50 Aur.

Informațiile despre această taxă sunt disponibile în pagină: "Pentru a tipări moneda națională, o sumă de aur va fi eliminată din contul țării. Rata este de 1 (moneda națională) tipărită = 0.005 Gold."

Dacă legea pentru donarea monedei naționale este respinsă, valoarea impozitului în aur care a fost dedusă se restituie în contul țării.

Schimbări recente

Pentru a reactiva această caracteristică, dezactivata din cauza condiției dezavantajate a profitului obținut de utilizatori și organizațiile de stat pe piața monetară, au fost făcute modificări recente care implică această lege in ziua 2.362:

  • Aurul a fost eliminat ca opțiune din Legea donatorilor de pe pagina Administrația țării.
  • Jucătorii pot acum să doneze Gold pe pagina Economie a țării. Cetățeanul trebuie să aibă nivelul 25 sau mai mare pentru a putea dona aur Trezoreriei țării, cu o sumă minimă cerută de 1 aur.Back.gif Înapoi la pagină Country administration