One:Caesar/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran2.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik Logo v1.jpg

This page has been saved as historical information from V1.
This information is out of date and should not be used for current game play.

War! What is it good for?
 Alea iacta est 
(Коцките се фрлени)

Со најавување на воениот модул, Администраторите ја завршија ерата на Платон и донесоа четири нови времиња, времето на Цезар.[1]

Додека Платон често ги водеше играчите низ дневните задачи, Цезар немаше голема задача освен да ги чита вестите по цел ден.

По пуштањето на V1 (верзија 1) никој не знаеше што се случи со Цезар откако беше отстранет како советник. Не е познато кога заврши ерата на Цезар и ако е така во која ера треба да сме сега.[2]
Тренинг Центар

Cesar V2.jpg
Цезар се врати во еРепублик како тренер во тренинг центар. Неговите стратешки часови чинат Icon-gold.gif 1 Златo и го зголемуваат ефектот на тренингот за +100%.