Μάχες Μεραρχιών

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Πόλεμοι

Στρατιωτικό tutorialΠόλεμοςΚήρυξη πολέμουΦυσικός ΕχθρόςΑεροπορική ΈφοδοςΠεδίο μάχηςΑερομαχίαΜάχες ΜεραρχιώνΑντίστασηΑποφασιστικότηταΑυτοκρατορίαΑσπίδα προστασίαςΛίστα μαχώνΛίστα συγκρούσεων

Κάθε πολίτης απ' όταν μπαίνει στο παιχνίδι ανήκει σε μια Μεραρχία (=Division), όπου μαζί με άλλους πολίτες μπορεί να πολεμήσει στις Μάχες Μεραρχιών.

Αυτό το χαρακτηριστικό ξεκίνησε την Μέρα 1,665 (Jun 11, 2012) μετά από αλλαγές στο στρατιωτικό μοντέλο.

Μεραρχίες

Κύρια άρθρα: Division

Υπάρχουν 5 μεραρχίες :

Μεραρχία Τύπος Επίπεδα εμπειρίας
Icon division 1 blue.png Εθνοφρουρά 1 - 34
Icon division 2 blue.png Στρατιώτες 35 - 49
Icon division 3 blue.png Ειδικές Δυνάμεις 50 - 69
Icon division 4 blue.png Τεθωρακισμένα 70+
Icon division Airforce blue.png Αεροπορία* Όλα

* : Η μεραρχία της Αεροπορίας είναι μια ειδική μεραρχία η οποία πολεμά κάθε 4ο γύρο μιας μάχης.

Κερδίζοντας μια μάχη

Απεικονιζόμενο μήνυμα αφότου μια μεραρχία κερδίσει μια μίνι-μάχη

Μια μάχη μεραρχίας κερδίζεται από την πρώτη χώρα που θα φτάσει τους 1800 πόντους κατοχής μέσα σε 120 λεπτά. Κάθε μεραρχία πρέπει να ολοκληρώσει την μάχη της για να τελειώσει ο γύρος. Επιπροσθέτως, νικώντας μια μάχη μεραρχίας προστίθενται οι νικητήριοι πόντοι εκστρατείας ως εξής:

Μεραρχία Πόντοι Εκστρατείας
Icon division 1 blue.png 1
Icon division 2 blue.png 2
Icon division 3 blue.png 3
Icon division 4 blue.png 5
Icon division Airforce blue.png 22

Σημείωση: Αν υπάρχει μια επική μάχη, η νικητήρια χώρα παίρνει τους διπλάσιους πόντους για κάθε επική μεραρχία. Η Αεροπορία ΔΕΝ υπόκειται σε αυτό τον κανόνα.

Ένας γύρος εδάφους τελειώνει όταν τελειώσουν και οι τέσσερις μάχες των μεραρχιών εδάφους. Αν μια από αυτές τις μάχες φτάσει τους 1800 πόντους κατοχής στα 90 λεπτά και οι υπόλοιπες μάχες είναι ακόμη ενεργές, τότε η συγκεκριμένη μάχη σταματάει και εμφανίζεται μήνυμα που ενημερώνει ότι γίνεται αναμονή για τον τερματισμό των υπολοίπων μαχών. Αφότου έχουν τελειώσει και οι τέσσερις μάχες μεραρχιών, υπάρχει διάλειμμα 5 λεπτών πριν ξεκινήσει ο επόμενος γύρος. Ως εκ τούτου και οι τέσσερις μάχες μεραρχιών εδάφους ξεκινάνε πάντα ταυτόχρονα.

Κερδίζοντας μια εκστρατεία

Νια εμφάνιση της καρτέλας Λεπτομέρειες Εκστρατείας

Όταν τελειώνει μια μάχη μεραρχίας, οι νικηφόροι πόντοι εκστρατείας προστίθενται στους συνολικούς πόντους εκστρατείας, κι ας μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη ο γύρος, αλλά η εκστρατεία δεν τελειώνει πριν ολοκληρωθεί ο γύρος.

Παράδειγμα
Μετά τον 1ο γύρο, η Χώρα Α νικά στις μεραρχίες Icon division 1 blue.png (1 πόντος) και Icon division 3 blue.png (3 πόντοι), η Χώρα Β νικά στις μεραρχίες Icon division 2 blue.png (2 πόντοι) και Icon division 4 blue.png (5 πόντοι). Οι συνολικοί βαθμοί εκστρατείας είναι: Χώρα Α = 4 πόντοι και Χώρα Β = 7 πόντοι.
Μετά τον 2ο γύρο, η Χώρα Α νικά στις μεραρχίες Icon division 3 blue.png (3 πόντοι) και Icon division 4 blue.png (5 πόντοι), Χώρα Β νικά στις μεραρχίες Icon division 1 blue.png (1 πόντος) και Icon division 2 blue.png (2 πόντοι). Οι συνολικοί βαθμοί εκστρατείας είναι: Χώρα Α = 4 + 8 = 12 πόντοι και Χώρα Β = 7 + 3 = 10 πόντοι.

Για να κερδηθεί μια εκστρατεία απαιτούνται τουλάχιστον 94 συνολικοί πόντοι.

Μετάλλια

Κύρια άρθρα: Battle hero and Top fighter

Στο τέλος κάθε γύρου εδάφους, το μετάλλιο του Ήρωα Μάχης δίνεται στους πολίτες που επέτυχαν την υψηλότερη ζημιά σε κάθε μια από τις δύο πλευρές για κάθε μια από τις τέσσερις μάχες μεραρχιών. Ανά μεραρχία θα λάβουν:

Μεραρχία Χρυσός για μετάλλιο Ήρωα Μάχης
Icon division 1 blue.png 2 Icon-gold.gif
Icon division 2 blue.png 3 Icon-gold.gif
Icon division 3 blue.png 4 Icon-gold.gif
Icon division 4 blue.png 5 Icon-gold.gif

Σημείωση: Αν πρόκειται για επική μάχη, τα αμειβόμενα χρυσά για την αντίστοιχη μεραρχία διπλασιάζονται.


Στο τέλος κάθε γύρου μάχης, το μετάλλιο Ήρωα Αέρα δίνεται στους πολίτες που επέτυχαν την υψηλότερη ζημιά σε κάθε πλευρά. Ο κάθε ένας τους θα λάβει 30 χρυσά Icon-gold.gif 30 Χρυσά.

Σημείωση: Υπενθυμίζεται ότι δεν υφίσταται επική μάχη στην αεροπορία, οπότε ο αμειβόμενος χρυσός ΔΕΝ διπλασιάζεται.


Στο τέλος της εκστρατείας, το μετάλλιο Ήρωα Εκστρατείας δίνεται στους πολίτες που επέτυχαν την υψηλότερη συνολική ζημιά σε κάθε πλευρά. Και το μετάλλιο και τα αμειβόμενα χρυσά δίνονται ανεξαιρέτως της μεραρχίας.

Μάχη προς κατατρόπωση αντιπάλου

Κύρια άρθρα: Fight

Πατώντας το κουμπί "Πολέμησε" μια φορά, θα εφαρμόσει αυτομάτως τόσα χτυπήματα στον αντίπαλο ώστε να τον κατατροπώσει. Επίσης, θα καταναλώσει όση ενέργεια απαιτείται (1 χτύπημα = 10 ενέργεια) και αν είστε εφοδιασμένος με όπλα θα καταναλώσει τόση αντοχή όση απαιτείται (1 χτύπημα = 1 αντοχή). Μόλις ολοκληρωθεί η κατατρόπωση, θα πάρετε τους πόντους βαθμού και τους πόντους εμπειρίας που αντιστοιχούν.
Παλιότερα ένα κλικ του κουμπιού αντιστοιχούσε σε ένα χτύπημα, οπότε έπρεπε να το πατάς πολλές φορές για να κάνεις μια κατατρόπωση.

Παράγειγμα
Πατάς το κουμπί μάχης για να σκοτώσεις έναν εχθρό που προηγουμένως ήθελες 3 χτυπήματα για να τον σκοτώσεις. Ενώ έκανες 200 ζημιά με το Q2 όπλο με κάθε χτύπημα, τώρα κάνεις απευθείας 600 ζημιά και καταναλώνεις 30 ενέργεια. Επίσης παίρνεις 3 πόντους εμπειρίας και 60 πόντους βαθμού.

Αν έχεις λιγότερη ενέργεια από όση χρειάζεται για να κατατροπώσεις έναν εχθρό, θα κάνεις τόσα χτυπήματα μέχρι να μηδενιστεί η ενέργεια σου, χωρίς να ολοκληρώσεις την κατατρόπωση. Για να ολοκληρωθεί λοιπόν, πρέπει να ανανεώσεις την ενέργεια σου και έπειτα να ξαναπατήσεις το κουμπί "Πολέμησε".

Δείτε επίσης


Back.gif Επιστροφή στην σελίδα Πεδίο μάχης


Ενέργειες Στρατιώτη

ΣτρατιώτηςΕκπαίδευσηΜάχηΑνταρτοπόλεμοςΠεδίο ΜάχηςΑερομαχίαΑποθήκη οχημάτωνΕμφανίσεις τανκΒαθμοί στρατούΒαθμοί αεροπορίαςΣτρατιωτικές φόρμουλες