eRepublik Official Wiki:Legal/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Green check.jpg

This page documents an official eRepublik Wiki policy.
This is an administrative page. Please notify Admin when editing this page.


Erepublik-logo.jpg

Page Policies

References & Fictional Content

General Disclaimers and Legal Stuff


За офијалната еРепублик вики енциклопедија

  • Офијалната еРепублик вики енциклопедија е колекција од статии поврзани со еРепублик кои се создадени, уредувани и одржувани од страна на регистрирани корисници. Овие корисници може да создаваат или уредуваат со кликнување на уреди ја странава(edit this page) што се наоѓа на врвот од секоја вики страна.
  • Вие можете да ја искористите оваа вики енциклопедија за зголемување на вашето знаење во врска со концептите на еРепублик, можностите и работите што ги нуди еРепублик светот.
  • За разлика од други вики енциклопедии не секоја страна може да биде уредувана. Оваа мерка е преземена со цел да се намалат шансите за вандализам. Истот така само регистрирани еРепублик граѓани може да бидат допринесувачи во оваа вики енциклопедија. Ако сакате да уредувате и Вие, ве молиме посетете ја страната за регистрирање на нов корисник. За повеќе информации за "регистрирање на нов корисник", љубезно ве замолуваме да прочитате повеќе на страната за помош.