Lufton guerrile

From eRepublik Official Wiki
< Guerrilla fights
Revision as of 11:49, 11 April 2023 by Andycro (talk | contribs) (removed feature; linking, styling)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
Termet lidhur me ushtrinë

Ushtarë · Vend tranjimi · Luftimi · Luftimet guerrile · Vendluftimi ·Grada ushtarake · Formualt ushtarake

Të Lufton guerrile është zbatuar zyrtarisht në lojë në Ditën e 1947. Të Lufton guerile do të jenë në dispozicion vetëm në betejat direkte, jo luftëra Rezistenca.

Launch of the Guerrilla fights

Armët dhe forcat e blinduara

 • Lufta guerril inventarit është në dispozicion në çdo faqe betejë, pranë butonin statistikave.
 • Ka katër klasat e armëve fillore: Pistoleta, armët, pushkët e sulmit, dhe snajperët
 • Çdo klasë e armëve është efektive në një distancë të caktuar (ex: pistoletat janë efektive në 100 metra, ndërsa snajperët janë përdorur më të mirë nga 700).
 • Veshur forca të blinduara ju lejon për t'i bërë ballë më shumë dëme, por pesha shtesë do të ngadaltë ju poshtë.
 • Pajisje per lufton guerile nuk mund të prodhohen. Ajo mund të blihet nga faqja e inventarit ose të marrë kur të fituar lufton.
 • Armët nuk kanë një jetëgjatësi, por ato duhet të zëvendësohet kur municion tyre dhe klip (revista) të dalë jashtë.
 • Artikuj Armor kanë një qëndrueshmëri, e cila tregon numrin e lufton ata mund të përdoret in
 • Të gjitha sendet Fight guerrile kanë atribute që drejtpërsëdrejti ndikojnë atributet lojtar.

Tiparet e Lojtarit

 • Në çdo luftë, Forca juaj dhe gradën ushtarake janë peshuar kundër Forcën e kundërshtarit dhe rang Ushtarak për të përcaktuar "dëm Bonus" tuaj
 • Lojtar i cili është më i dobët do të ketë gjithmonë një dëm Bonus barabartë me 1 (ose dy lojtarë nëse ata janë afërsisht të barabartë).
 • Lojtari më i fortë do të ketë një dëm më të madh Bonus, në varësi të se sa i fortë është ai.
 • Dëmi i shkaktuar aktuale në luftën guerrile është shuma e të dëmtojë Bonus dhe dëmi i armëve.
 • Forca të blinduara Saktësia dhe Gatishmërinë janë tipare të ndikuara nga pajisjet e veshur në luftime. Çdo atribut është shpjeguar më poshtë
 • Forca të blinduara: ju mund të merrni një sasi prej dëmit të barabartë me vlerësim Armor para fillimit të Energjisë lirshme
 • Saktësia: modifikon shans për të goditur objektivin tuaj
 • Gatishmërinë: përcakton distancën që ju mund të lëvizin në një nga ana e tij.Vlera e paracaktuar është 200.

Bashkuhu në luftë

 • Ju do të jetë në gjendje të bashkohet një luftë guerile pasi mundi kundërshtarët pesë në fushën e betejës
 • Nëse nga njëra anë e përfshirë në betejën ka më shumë se 1400 Trophy dominimit lufta nuk do të fillojë (sepse nuk mund të ketë kohë të mjaftueshme për të përfunduar atë).
 • Ju do të luftojnë kundër armikut një lojtar me cilësitë më të afërt me tuajat, nëse ka të paktën një dispozicion
 • Nëse nuk ka lojtarë të armikut në kërkim për t'u bashkuar me një luftë guerile, ju do të duhet të prisni derisa e bën
 • Lufta guerril do të jenë në dispozicion vetëm në betejat direkte, jo në Luftërat Rezistencës

Para-Lufta Faqja

 • Para-Lufta ekran tregon një kokë për kokë krahasimin e dy kundërshtarëve
 • "Dëmtimi Bonus" është një tregues i fuqisë çdo lojtar në lidhje me kundërshtarin (në qoftë se ka edhe një ndeshje, të dy lojtarët do të kenë dëm të ngjashme Bonus)
 • Të dy lojtarët hyjnë në luftë me Energji maksimale 100
 • Energjisë që është gati për t'u përdorur në Luftën guerrile është larguar tani nga gjithsej Energjisë

Lufta

 • Luftuar është i ndarë në raunde, lojtarët mund të kryejnë një veprim / rrumbullakët. Veprimet themelore janë të shënuara më poshtë:
  • Zjarri - gjuaj me armë të pajisura
  • Lëviz - të merrni më afër apo më larg nga kundërshtari juaj
  • DODGE - ul mundësinë e kundërshtarit goditje. Nëse një granatë është e pranishme ajo do të përdoret.
  • Ringarko - kur ju të drejtuar nga municion butonin ZJARRI do të kthehet në ringarkim
  • Ndryshimi armë - hap listën armë
 • Çdo armë e ka një "varg ideal"
 • Arma ka shanset maksimale për goditjen e objektivit kur qëlluan nga Range Ideal
 • Distanca në armikun duhet të jetë sa më afër të jetë e mundur Gama Ideal armës së
 • Kur shkarkimi nga varg armës së (pavarësisht nëse ajo është më larg apo më afër armikut) Shansi i Goditjes do të bjerë
 • Secili të kthehet ka një shans që të merren dëme kritike ndaj kundërshtarit tuaj
 • Granatë gjithmonë ka shans 100% për të goditur, por nuk merret dëme kritike

Rezultatet e Luftës

 • Lojtar i cili humb të gjithë energjinë e tij e parë është e mundur
 • Në rast të një barazimi lojtar i cili është marrë më shumë dëme fitore
 • Energjisë që nuk është e humbur në luftën guerrile është kthyer në total të energjisë
 • Çdo lojtar do të shtojë një sasi e dëmtimit në bar ndikimin e betejës, në varësi të fuqisë së tij dhe rang Ushtarak.Fituesi do të shtojë dëme të konsiderueshme më shumë se lojtari i mundur.
 • Dëme shtuar në bar ndikim është grumbulluar me dëmin trajtohen para Luftës guerrile. Ajo gjithashtu numëron për të arritura si Hero Beteje, Hero Ekspedite apo patriot i vërtetë.
 • Lojtaret do të marrë Pikat Rank në përputhje me sasinë e dëmit të shtuar në bar ndikimin
 • Lojtar i fituar gjithashtu merr një artikull si një shpërblim
Back to the topEnergjia dhe ndikimi i saj

Energjia · Ushqimi · Spitali · Ndihma e Pare · Vendet e Stervitjes · Puna · Lufta · Lufton guerrile · Biletat e levizjes