eRepublik Official Wiki:Legal/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.pngGreen check.jpg

This page documents an official eRepublik Wiki policy.
This is an administrative page. Please notify Admin when editing this page.


Erepublik-logo.jpg

Page Policies

References & Fictional Content

General Disclaimers and Legal Stuff


Reth Wiki zyrtare të eRepublik

  • Wiki Zyrtare eRepublik është një koleksion i artikujve eRepublik lidhura që është krijuar, edituar dhe mirëmbahet nga përdorues të regjistruar. Këto përdoruesit mund të krijojë apo editojnë tani duke klikuar në këtë link edit faqe që duket pranë krye të çdo faqe të këtij Wiki.
  • Ju mund të përdorni këtë Wiki në mënyrë që të dini më shumë rreth disa koncepte të caktuara eRepublik, karakteristikat dhe gjëra në botë eRepublik.
  • Ndryshe nga vende të tjera Wiki, jo të gjithë mund të modifikojë faqet. Kjo masë është marrë në mënyrë për të reduktuar mundësinë e vandalizmit. Gjithashtu, vetëm të regjistruar qytetarët eRepublik mund të bëhen kontribuues në këtë Wiki. Nëse ju doni të përmirësuar atë, ju lutem vizitoni faqen e llogarisë kërkesën. Për më shumë informacion mbi të paturit e një "llogari regjistruar", ne mirësi kërkoj që ju të lexoni faqen e Ndihmës.