Helm Hammerhand/Српски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
СрпскиIcon-Serbia.pngBooks.jpg This page contains fictional information. (What's this?)

Helm Hammerhand

68 Message

Citizen1611905.jpg
Друштво
Држављанство Flag-Serbia.jpg Српско
Национални ранг 766
Датум рођења Jul 05, 2009 – Day 593
Пребивалиште Icon-Serbia.png Vojvodina, Serbia
Пол Male
Странка Gay Supreme Union
Религија Pavkeism, Dioism
Новине Rohirric Herald
Политика
Minister of Foreign Affairs Serbia
Apr 05, 2012 – May 05, 2012
Под Milan85
Ambassador
Dec 21, 2011 – Jan 05, 2012
Под desert hamster
Jan 05, 2012 – Feb 05, 2012
Под Slobodan Prvi
Feb 05, 2012 – Mar 05, 2012
Под Danijel82
Mar 05, 2012 – Apr 05, 2012
Под dorks
Apr 05, 2012 – May 05, 2012
Под Milan85
May 05, 2012 – Jun 05, 2012
Под zigazaga
Jun 05, 2012 – Jul 05, 2012
Под nesako
Jul 05, 2012 – Aug 05, 2012
Под nesako
Војска
Military unit Tesla Troopers
Regiment Regiment|8th
Позиција Captain
Војни чин Icon rank God of War*.png God of War*
God Emperor Dio Brando of the Crescent and Star Хелм Маљшака је поносни Диоиста.

Благословен је од Диа.

Хелм Маљшака је грађанин Србије. Рођен је у Шумадији 593. дана Новог Света.

Employee.gif Запослење

Хелм је тешка ленчуга али је некако успео да напибирчи 34 Hard Worker медаље.

Icon naturalenemy.gif Војна служба

Хелмов војни чин је Icon rank World Class Force*.png World Class Force*.

Бори се за Србију и њене савезнике, али се повремено бори за неке друге земље, које се не могу сврстати у савезнике Србије а такође се повремено бори против српских савезника што га, заправо, чини подмуклим издајником.

Тренутно поседује 46 Super Soldier медаља.

Служба у Гарди

Хелм је бивши припадник Гарде.

Хелмов аватар у Гарди

Придружио се Гарди још као млађани припадник есрпскога племена, а уркос томе што је опасно забрљао тамо, време проведено у Гарди му је остало као једна од најдражих животних успомена.

У почетку био је обични прашинар, касније је постао заменик мајора Исидоре Енигме, сјајног војника и особе. После неког времена Исидора Енигма је добила частан отпуст тако да је он унапређен у мајора и чета од десет људи му је додељена. Такође је имао то задовољство да му Енибајт буде додељен као заменик мајора. Ова двојица су се стално спрдала са својим војницима, константно их зезајући али су ипак успевали да испуне своје обавезе према Гарди.

Некако, упрскос својој неспособности Хелм је успео да напредује у служби те се придружио сјајном тиму људи у Гардином штабу. Овај кратки временски период остао је магловит у његовом сећању тако да се после неког времена нашао часно отпуштеним из службе. Никад није сматрао своје људе себи подређенима, уживао је у времену проведеном са овом веселом гомилом, уживао је у разним причама са њима и сликању на брдима Лијаонинга[1] док је битка беснела око њих.


Служба у Гвозденом Пуку

Хелмов аватар у Гвозденом Пуку

После скоро годину дана тихог и мирнодопског живота Хелмов вијетнамски синдром[2] је почео поново да узима маха, није се могао ослободити страшних ратних призора који су га обузимали, рат још није готов знао је, осећао се да мора да доврши започето а такође му је недостајао и војнички живот, нарочито бичевање мокрим пешкирима у касарни после заједничких туширања, тако да су га Трис Марко и ПроДеран лако убедили да се придружи Гвозденом Пуку.

Било му је лако да се поново прилаготи старим војничким навикама алије имао проблема да се повинује ставовима својих сабораца. Како је нешто касније сазнао Гвоздени Пук је био пун алфа мужјака који нису могли да пристану на Хелмово поимање љубави Али Хелм је био упоран и ускоро је цела јединица почела да гаји идеју о слободној љубави. У част тога, Хелм је одлучио да измени стари аватар Гвозденог Пука верзијом[3] која више одговара карактеру јединице и њених чланова. Овај гест је био радо прихваћен од стране Хелмових сабораца.

Једно време све је било добро, Србија је побеђивала у биткама, непријатељи су решетани на сасвим хуман начин, људи су били добро расположени а разнобојна дуга би се дизала над бојиштем где год би се Гвоздени Пук појавио. Али као гром из ведра неба десила се трагедија. Мали Смор, саборац драг свим припадницима Гвозденог Пука одлучио је да оконча свој млади живот. Чак је и замолио Хелма, тј. Хелмића како је обичавао да га зове, да објави његово опроштајно писмо[4] како би свима упутио своје последње збогом. После његове смрти чет каналом Гвозденог Пука владао је мук, тешко бреме притискало је срца људи. Хелм је одлучио да неће дозволити да га ова трагедија спута те је остао верни члан Гвозденог Пука, али је издржао само пар месеци пре него што је замолио да буде часно отпуштен.

Служба у Тесла Труперима

Helm's personal Tesla Troopers avatar

Још једном је дошао тренутак да Хелмић извади своју униформу од латекса из ормара, нафталина, прашине и нагомиланих лешина мољаца и остале гамади и прикључи се првим борбеним редовима српске војске.

Овог пута ставио се под команду витких бичева трију домино дама Тесла Трупера кулинбана, данијелкга и Ге мола.

Прикључивање Теслиним Трупцима је била његова дугогодишња жеља. Уморио се од сталног терања грубих и неосетљивих војника да воле и чувају један другог и буђења топле, братске љубави у њима, желео је место где ће се осећати као код куће, желео је да буде међу својима па се зато придружио овој гомили сисица.

О Хелмовој посвећености иницијацији и регрутацији међу пуноправне припаднике ове јединице можда најбоље сведочи следећи цитат:

pa helm je jedini prosla proceduru, visila 3 meseca na kanalu, slihtala se, nisam imao reizbora, morao sam

—Раденко, о Хелму

Са Кајзером, Димом и Ђенералом је обичавао да игра "Човече не љути се" и таблић (што је, наравно балканска екстремнија и педерскија верзија покера у свлачење). Заједно са Цвијетином, Макавелијем, Алијом, Ведром, Њагом и горепоменутом тројком, често је учествовао у дугим, самосажаљивим, патетичним и пичкопаћеничким сеансама на званичном каналу Теслиних Трупаца.

Наравно ова група никад није била потпуна без мрског духа давно преминулог бившег председника под озлоглашеним именом Xapu.

Будући да је ово још увек почетак његове каријере у Трупцима још много авантура лежи пред нашим не-тако-младим борцем, борба се наставља све док света земља Синда не буде поново слободна!

Ко није балван није ни Трупац

—Хелм, о Теслама

Icon position party member.gif Политика

Хелм је члан партије Przyjaźń Polsko-Serbska (Пољско-Српско Пријатељство).

Никада се није кандидовао ни за какву формалну функцију, нити намерава.

Дана 1491. Хелм је инаугурисан у амбасадора Србије у Пољској. Пошто је положио заклетву Хелм је отпутовао за Шчебжешин у Малопољској како би помогао оснивању Конзулата Србије. Убрзо после тога почео је да запоставља своје амбасадорске дужности будући потпуно опседнут јурењем зрикаваца свуда по крају.

Пошто је био дебело прецењен од стране председничког кандидата Милана85 понуђено му је место у влади те је Хелм одлучио да удовољи својој радозналости и постане члан српског Министарства споњних послова током Милановог мандата заједно са Сплинџом, кулинбаном, Север Ветровником и Акасуна Итачијем. Срећом по њега и његову земљу његова служба се убрзо завршила, пре него што је успео да нешто зезне.

Icon position press director.gif Медији

Хелм је почетник у медијском послу и никакав новинар, уређује Rohirric Herald (Рохански Гласник).

Новине су основане 1330. дана Новог Света и у овом тренутку имају око 550 претплатника којима се редовно испира мозак.

Icon adv uploadpic.png Личне информације

Вера

Док је још био млад и зелен Хелм је био заведен волшебним речима Светог Павкета те је своју душу и тело посветио обожавању Његове Светости.

Био је тих и побожан верник, његова вера у Светог павкета је била јака као Павкетова решеност да уништи Јазбину Свег Зла, често је могао бити виђен како егзалтира Свето Име Павкетово на многобројним чет каналима.

Већину времена проводио је у молитви растеривању сателита и вехабиа али, такође је обожавао Лабудиће, Цветиће и Лампе, тако што је мирисао Лабудиће и Цветиће и лизао Лампе што је део светог обреда.

Али једног дана, изненада истина је изашла на видело и открила Павкета као пуког демагога а такође се испоставило и да је Свети Дукишин Мач само још један мит, грозна лаж.

Хелм је био сломљен, истог трена се одрекао Павкета и прогласио себе апостатом Павкеизма.

Иако је обуставио све своје верске активности и даље је могао бити виђен како лиже Лампе и мирише Лабудиће и Цветиће (неки кажу да ово чудно понашање никад није и имало везе са очувањем његове вере у Лабудиће, Цветиће и Лампе него да је прерасло у опасну зависност)

Пошто се одрекао Павкета, Хелм је одлучио да се не придружи ниједној од званичних религија Новог Света већ да оснује свој сопствени јеретички покрет и постави се на његово чело док та нова религија не буде васпостављена и призната.

Идеологија

Хелм је прави срБски патриЈота. Ово значи да чврсто верује да су Срби дошли на Нови Свет са небеса и да Хрватску треба разорити.

Сва Хелмова идеолошка уверења се могу свести на ова два веровања (баш овим редоследом):

  • Нервирање других људи
  • Истина


 Истина је битна. То је најкорисније средство за нервирање људи. 
(Хелм Маљшака)

Љубавни живот

Хелм је заљубљен у многа створења (људе, биљке, животиње итд.) али се осећа усамљено јер још увек није нашао сродну душу.

Пошто је достигао психичку и физичку зрелост (18. ниво) Хелм се дао у потрагу за одговарајућом супругом. Иако је највећа вероватноћа да га ћете га видети како се на каналима бестидно баца у секстинг и хотовање са свима на које наиђе, Хелм је стварно био заљубљен само једном, али је његова просидба била одбијена. Тешко за поверовати али истинито.


Хелм у потрази за љубављу


Icon achievement ONE on.gif‎ Медаље

Icon achievement freedomfighter on.gif Freedom Fighter (x4) Icon achievement hardworker on.gif Hard Worker (x54) Icon achievement congressman off.gif Congress member (x0)
Icon achievement president off.gif Country President (x0) Icon achievement mediamogul off.gif Media Mogul (x0)
750/1000
Icon achievement battlehero on.gif Battle Hero (x7)
Icon achievement campaignhero on.gif Campaign Hero (x2)
Icon achievement resistance off.gif Resistance Hero (x0)
Icon achievement supersoldier on.gif Super Soldier (x141) Icon achievement society builder off.gif Society Builder (x0)
3/10
Icon achievement mercenary off.gif Mercenary (x1)
Icon achievement top fighter off.gif Top Fighter (x0)
Icon achievement truepatriot on.gif True Patriot (x17)