Semper Pro Patria

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
RomânăIcon-Romania.png


Semper Pro Patria

Semper Pro Patria.jpg

Home is where heart is!

General Information
Disbanded Day 2463 of the New World
Country Flag-Romania.png Romania
Colors Dark Blue
Structure

Date Tehnice

Data infiintarii : Day 910 of the New World
Comandant : ioaa; pana in ziua 1928 comandant a fost Morphine)
Conditii de recrutare : lvl minim 20 + interviu
Obligativitate de a lucra in firmele unitatii : DA (regula in curs de schimbare)
Numar de locuri disponibile : nelimitat, deocamdata
Ofiterii de recrutare sau contact pentru informatii: Morphine, ioaa, fedora dlc, Johny Wind,galadrael, MrBogdan, priviticerul numa praz and ALS23
Ziarul unitatii: Semper Pro Patria
Canal public: #spp-recrutari (server Rizon)

AUTODESCRIERE:

Unii stiu ca e o unitate militara. Nu se inseala. Avem un regulament, avem firme care produc pentru bunastarea membrilor, avem soldati care lupta pentru un tel comun.
Insa altii vad SPP ca pe o familie. Veti gasi la noi oameni dornici sa fie de ajutor celor de langa ei fara a urmari un castig personal. Oameni care intra pe chat pentru a se simti bine, dar in acelasi timp pentru a afla cum se simt cei din familia lor. Radem si glumim impreuna dar participam la viata celor de langa noi cu o vorba buna, cu un sfat, poate chiar cu implicare RL atunci cand reusim.
Am depasit stadiul de joc.
Am depasit stadiul de unitate militara in eRepublik. Suntem prieteni dincolo de partea pe care lupta unul sau altul, dincolo de partidul politic caruia ii apartine vreunul din noi.

Chestii

In prezent la SPP se acorda arme q7 in 2 reprize zilnice: in jurul orei 13:00 si in jurul orei 21:00 (ro-time) - exista un formular care se completeaza. Cei care au nevoie de food sa isi acopere luptele sunt deasemena serviti cu paine de catre oricine are in acel moment.


Spp-def-1.jpg Defilare SPP 3 februarie 2012!Sum.jpg Singapore vs. Indonezia - Lupta pentru Sumatra castigata de Singapore pe 13 februarie 2012!


Scrw.jpg Singapore City - Resistance War - 10 Martie 2012 ( familia Fedor si prietenii LadyArgana si amvlad)


Top5.JPG 23'rd of May - Helping Taiwan


Norte.jpg 04'th of August 2012 - Helping Portugal

Singapore

In februarie 2012 se implineste 1 an de cand am inceput acest mic proiect legat de Singapore. Dupa o lunga perioada, alaturi de oameni de incredere, cu perioade mai bune sau mai proaste, am reusit sa avem un control destul de solid asupra acestei tari. In prezent avem 100% din congress acolo si in februarie 05 incepem al 3-lea mandat de presedinte consecutiv. Primul presedinte a fost Tataia Sorin in decembrie 2011, cu o luna de lupte frumoase si care a dat sansa tuturor din Singapore sa-si faca acele misiuni care au fost inainte de sarbatorile de iarna.

In ianuarie am avut presedinte pe domnita Florentina-lustina un mandat mai linistit in evenimente, dar mai tactic in ceea ce priveste mpp-urile si viitorul eSingapore (mare hug pentru Florentina, care alaturi de fedora dlc sunt oamenii vechi de incredere din jurul lui Morphine). Urmeaza februarie 2012 cu mandatul de presedinte al eSingapore pe umerii lui Fedor DSD, cel putin in partea doua a mandatului vom avea actiune; pana atunci ne mai baricadam cu ceva MPP-uri.

O luna plina de actiune am avut alaturi de Fedor presedinte, desi jocul prin defectele sale l-a dus pe Fedor spre a-si cere delete la account. Din 5 martie avem presedinte pe Cronoss, unul din vechii participanti la actiunea din Singapore. Manios de felul sau, Cronoss vrea sa cucereasca lumea luna asta, sau macar sa pastram Singapore City :). Luna aprile 2012 am avut pe tron pe domnul Art_vandalayi, nu a fost o luna fericita pentru Singapore, avand in vedere ca e prima luna cand nu avem congress, regiunea fiind ocupata de o luna de indonezieni. In schimb luna aprilie marcheaza probabil cel mai mult damage dat de SPP pentru recuperarea regiunii, si chiar daca fara succes, in unele lupte s-a dezvoltat unitatea si solidaritatea grupului si coordonarea damageului.

Incepand cu 6 mai presedinte este bajusz marcel - cel mai mare damage-maker in luptele de eliberare din luna aprilie. Mandatul sau incepe destul de bine, deoarece am preluat regiunea Singapore City inapoi de la Indonezia in urma unui gentlemen's agreement, asadar va urma o perioada de liniste si de reincarcare a bateriilor, perioada in care ne vom focusa damageul spre folosul Romaniei (ca si pana acum... mai putin zilele cand am avut luptele de eliberare). Ca o mica adaugire, trebuie sa ne pregatim mai bine pentru alegerile de PP si de congress din mai, deoarece in ultimele 2 luni s-au nascut multe clone in Singapore (multe facute de indonezia, altele facute de oameni din ONE spre a prelua politic puterea), si adminii nu prea se mai ocupa de cercetarea si banarea clonelor indiferent cat de multe tickete facem (am facut si vom continua sa facem indiferent de rezultatul ticketelor). Iunie CP e Morphine, am aranjat un training war cu Malaysia, care s-a sfarsit pe data de 24 iunie inainte de alegerile de congres. In rest e liniste, baby-clone-boom de amu 2 luni a luat sfarsit, populatia a revenit la un numar decent.

Luna iulie CP e MrBogdan, mandat usor, de "vara". CP-ul lunii august Tatal Vostru a avut un mandat linistit, in luna asta s-a inventat Air-Strike-ul, astfel ca au ajuns in zona Croatia (cucerind Malaysia) si USA au calarit pe Indonezia. asa ca suntem o super tara cu granita comuna cu Croatia si USA, nu stiu cand naiba vom mai avea un Training War pentru ceva medalii de True Patriot, dar nu e bai. Septembrie 2012 - CP a fost geresy, USA a disparut din zona asiei, asa ca Romania cu ajutorul Croatiei a aterizat in Malaysia, ca mai apoi Singapore sa bage un NE pe Romania si astfel Romania sa poata lua regiunea Singapore City. Niste bulgari ajutati de ceva indonezieni si alti "prieteni" de-ai Romaniei, au eliberat regiunea dup o perioada, dar oricand ar avea nevoie de fish, City va reveni la Romania. CP-ul lunii Octombrie e Costobocus. Deocamdata e liniste si pace, Romania inca se lupta cu Indo, noi suntem fara niciun MPP, si nici nu vom mai face prea curand alta alianta, din cauza banilor care au devenit din ce in ce mai scumpi.

Presedintele lunii noiembrie a fost granata23. Romania a disparut din zona, a ramas croatia si ne mai viziteaza USA din cand in cand, dar parca e mai degraba un TW intre ei si Indonezia. Am decis sa facem numai MPP cu Romania de acum inainte, 1 singur MPP simbolic e de-ajuns :). Decembrie - bifeaza medalia de presedinte Quintus Tullius Cicero - cel mai tanar participant din Singapore care face medalia. Ianuarie 2013 avem presedinte pe DoDiDoDy (baiatul fedorilor) - si am deschis un TW impreuna cu Malaysia, care dupa o saptamana inca se desfasoara ok, adica fiecare tara pierde initiativa pentru a tine tw-ul cat mai mult. Ultimele luni iarasi avem un val de clone.... si de data asta se pare ca nu se lasa, si-au facut un partid, l-au pierdut ca pp-ul a fost banat pe motiv de clone, apo si-au facut altul si isi baga clone in el ... adminii s-au cam lenevit, sau poate inca is cu gandul la sarbatorile de iarna ce au trecut, dar cu cat e mai evident folosirea clonelor care se nasc si in 5 minute deja intra in partid si voteaza, cu atat parca s-au plictisit sa le baneze.

Februarie e luna lui mama lor, care in RL e sotia lui Tataia Sorin (primul CP singaporez din SPP). Am aranjat un TW cu Thailanda (controlata de sarbi) luna asta, tw care a durat putin din cauza mpp-urilor adversarilor (ei au vreo 10 noi doar 1), dar macar s-au mai facut ceva medalii de true patriot, si au mai avut oamenii unde lupta. Dupa ce am eliberat regiunea, au cerut Malaysia iarasi TW, pe care l-am inceput dupa data de 26 dupa congress. Se preconiza a fi un tw lejer, dar thailanda si-a dat seama ca e o forta in regiune, si au decis sa cucereasca Malaysia, asa ca i-au atacat, iar Malaysia ne-a rugat sa ii lasam sa cucereasca Singapore City pentru a inchide TW-ul si a putea propune si ei NE pe Thai.... si blah blah blah... gata si tw-ul asta. Urmeaza luna martie cu mandatul lui krabinier.new. Nu stiu daca are vreo importanta, dar zilele astea s-au introdus aliantele ca modul in joc, dar momentan Singapore ramane asa cum e copilul ploii.

Viitorul nu se stie ce ne va oferi, dar atat cat vom fi aici vom incerca sa jucam jocul si sa avem grija de cei care pun umarul la acest proiect.