Missions/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
ქართულიIcon-Georgia.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
עבריתIcon-Israel.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


edit

Exclamation.png Attention

Граѓани регистрирани од ден 1605 па натаму ќе ги имат мисиите подолу. Сите регистрирани граѓани пред тој ден ќе ги гледат старите мисии


Мисии
edit

Speech balloon.png Quality of information

Missions are changed often. If you see any erroneous information in this page, leave a message in the Bar or correct the mistake.

Мисии се малку поголеми задачи кои може да се извршат од секој граѓанин. Граѓаните добиваат награди за завршување на мисиите.

Почетнички мисии

Почетничките мисии им помагаат на новите граѓани да ги научат секојдневните рутини. Постојат 6 мисии за почетници.

Icon mission new Training Day.png Мисија 1: Ден за тренирање

Силата е важна, тренирај секој ден да ја зголемиш.

Потребно

Кликнете на тренинг копчето од вашите тренинг центри

Награда

Icon mission new First Steps in Battle.png Мисија 2: Првите чекори во битка

Зголемете го вашиот воен ранк борејќи се на бојните полиња!

Потребно

Кликни на Fight копчето на бојното поле.

Награда

Icon mission new A Future Hero.png Мисија 3: Иден Херој

Бори се додека не ги победиш непријателите, за да помогнеш на твојата земја.

Потребно

 • Порази 5 непријатели

Оди на бојното поле и кликај Fight се додека не поразиш непријател

Награда

Icon mission new First Paycheck.png Мисија 4: Прва Плата

Работи ден за де за да го зголемиш твоето богатство.

Потребно

Оди во твоите места (My places) и кликнете на најди работа (Get a job)

Награда

Icon mission new Daily Task.png Мисија 5: Дневни Задачи

Посветените играчи добиваат награди секој ден

Потребно

 • Заврши ја дневната задача

Секој ден треба да работите и тренирате да ги извршите дневните задачи

Награда


Icon mission new Leveling Up.png Мисија 6: Качување нивоа

Борењето е добар начин да заработите искуствени поени и да покачите ниво

Потребно

 • Достигни ниво 6

Работи, тренирај и бори се секој ден да достигнеш поголемо ниво.

Награди

Icon mission new A Better Place to Live in.png Мисија 7: Подобро место за живеење

Имај подобар квалитет на вашиот Town center. Ти помага да се бориш повеќе секој ден

Потребно

Оди до твоите градби за здравје и клкикни на надградба на градското собрание .

Награда

Icon mission new Join the Army.png Мисија 8: Придружи се на армијата

Армијата служи да се обедините и борите каде и е потребно на вашата држава .

Потребно

Оди на страната за Паравоени единици да ја избереш твојата Единица"

Награда


Icon mission new Full Membership.png Мисија 9: Полноправно Членство

Поразување на непријатели ќе ти помогне да станеш Полноправен член

Потребно

 • Добиј Полноправно Членство во некоја Паравоена Единица

Заврши ги твоите регрутни наредби за да станеш Полноправен Лчен "

Награда


Icon mission new Every Day Job.png Мисија 10: Секојдневна работа

Работи и тренирај секој ден така да твојата држава да може да се потпре на вас.

Потребно

 • Работи 2 дена
 • Тренирај 2 дена

Награда

Icon mission new Refill your Inventory.png Мисија 11: Наполнете го вашиот инвентар

Ти требат уште продукти? Оди на маркетот!

Потребноs

 • Купи 10 парчиња храна
 • Купи 5 оружја

Complete your recruits orders to become a full member

Награда


Icon mission new Daily Task.png Мисија 12: Заврши ги твоите Наредби

Армијата служи да се обедините и борите каде и е потребно на вашата држава .

Потребно

 • Комплетирај ги Дневните Наредби
 • Излечи 300 здравје во 1 ден

Порази 25 непријатели од дневната наредба за да добиеш награда"

Награда


Icon mission new Rank Up.png Мисија 13: Ранк нагоре

"Бори се секој ден да го зголемите вашиот ранк"

Потребно

 • Постигнете ранк на Icon rank Sergeant.png Sergeant

Со поголем воен ранк ви се зголемува и штетата направена во битките"

Награда


Icon mission new Strength Up.png Мисија 14: Зајакнете

Колку сте посилни толку повисока ќе биде вашата штета"

Потребно

 • Достигнете 50 сила

Зголемете ја вашата сила за да нанесете повеќе штета на бојното поле"

Награда

 • +10 Сила


Icon mission new Start Production.png Мисија 15: Почни Продукција

Работи во твоите компании да произведете роба за да можете да се борите повеќе.

Потребно

 • Работете во вашите компании

"Изберете да работите како менаџер во ва вашите компании и стартувајте со Прдукција"

Награда


Icon mission new First Weapon Factory.png Мисија 16: Првата Фабрика за Оружје

Полесно е да совладувате непријатели кога имате оружје одколку да се борите со голи раце.

Потребно

 • Имајте 1 фабрика за оружје

Изградете или купете фабрика за оружје за да одпочнете со продукција на оружје.

Награда


Icon mission new A Better Place to Live in (II).png Мисија 17: Подобро место за живеење(II)

Имајќи по квалитетна место на живеење ви помага со лечење на повеќе здравје во денот.

Потребно

 • Надгрдете го Домот на живеење на ниво 3

Надградувајќи го домот на живеење ќе ти овозможи да лечите до 300 здравје одеднаш.

Награда

Icon mission Duel Time.png Мисија 142: Време е за дуел!

Дуел со Плато, Лана или The Headless Chicken ќе биде возможно после секои 25 убиства во една битка.

Потребно

 • Порази го Плато 5 пати.
 • Порази ја Лана 5 пати.
 • Порази ја The Headless Chicken 5 пати.

Награди