Partigiano Giovanni/Hrvatski

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
HrvatskiIcon-Croatia.pngPartigiano Giovanni

40 Message  · Wiki

SJ DRAKE.jpg
Zajednica
Državljanstvo Flag-Bosnia and Herzegovina.jpg eRepublikan
Državni rank 92
Datum rođenja 4. lipnja 2009.
Boravište Serbia, Vojvodina
Stranka Make BiH Great Again
Politika
Ambasador u Južnoj Americi
Lipanj 2009. – Nepoznato
Kongresnik BiH
26. srpanj 2009. – 16. kolovoz 2009.
Ministra medija BiH
6. rujan 2009. – 5. listopad 2009.
Chief secretary of BPO BiH
6. kolovoz 2010. – Nepoznato
Vojska
Vojna jedinica Tanks4life
Funkcija Captain
Čin Icon rank Legendary Force***.png Legendary Force***
Zračni čin Staff sergeant 0.png Staff Sergeant
 Ko je jamio jamio ko nije ko ga j*** 
(Janko Maric Jr nakon TO eBIH)

Igrac Partigiano Giovanni je potomak igraca Janka Marica koji je odlukom admina bannan (razlog multi acc). Originalno je rođen pod imenom Janko Maric Jr, a poslije je privremeno preimenovan u Ifjabb Molnar Janos.

Život

Rođen je 4.6.2009 u BIH, bio je jedno vrijeme ambasador BIH za Južnu Ameriku, a najviše se istaknuo u pomaganju sprječavanja PTO-a u Boliviji, iako je akcija doživjela neuspjeh pošto su PTO članovi bili brojniji.

Vojska

Potom se vraća kući u BIH gdje obavlja dužnost zamjenika zapovjednika Vučko special unita, prve vojne organizacije u BIH koja nije bila u sastavu vojske.

Nakon toga pokušao je napraviti PTO u Švicarskoj odnosno pokušao je preuzeti vlast od teokrata zajedno sa svojom vojnom formacijom - Fronte libera Svizzera/Oslobodilački front Švicarske. Ipak teokrati su u posljednji čas preokrenuli rezultat te spasili jednu svoju stranku.

Nakon reformiranja vučko special unita, pripadnici te paravojne formacije ulaze u sastav OseBIH (Oruzanih snaga eBIH), ali zbog neslaganja sa vojnim vrhom eBIH napusta Ose te ulazi u Freedom Fighterse jedinicu koja se bori za EDEN.

Politika

Sto se tice politickog zivota bio je kongresnik BIH ispred Liberalne stranke, sredinom mandata neuspješno je pokušao da postane stranački predsjednik DSS-a (Demokratska Stranka Srpske) te je zbog toga istupio iz Kongresa, odnosno zbog moralne odgovornosti izašao je iz Liberalne stranke. Vršio je dužnost ministra medija BIH. Nakon toga je jedno vrijeme bio neaktivan poslije je došao angažman u Hrvatskom Pokretu BIH, te je postao glavni tajnik Bosanskog Pokreta Otpora u Bugarskoj.

30. kolovoza 2010. zajedno sa skupinom istomišljenika osniva bosanski ogranak Koza Nostre.

U novije vrijeme, dok je u 2015. bio Francuz, bio je član Union des Libres Penseurs, a kao Talijan je bio član stranke Partito Comunista Eitaliano.