Pako e furnizimit

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran2.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png
Supply Pack.png

Pako e furnizimeve është një vegël në dispozicion për ta blerë me një çmim prej Icon-Euros.gif 9.90 € ose Icon-Euros.gif 4.90 €.Oferta mund të jetë në dispozicion për qytetarët që nuk kanë blerë ari, si dhe për qytetarët të cilët kanë bërë një blerje në të kaluarën. Pako e furnizimeve e Icon-Euros.gif 9.90 € përfshin:

SHËNIM: Koha për setin e qipave për Fabrikën e Raketave (7ditë) është aktivizuar kur Pako e furnizimeve eshtë shtuar në llogarinë tuaj. E njejta vlen edhe për Përforcuesin e Dëmit (8orë) dhe për Raketa (30 ditë).

FAQ

 • Q: Sa herë mund ta blej Pakon e Furnizimit?
  • A: Secili qytetar mund ta blejë vetëm NJËHERË. Nëse e keni blerë disa javë më parë, ju nuk do të keni mundësi për ta blerë përsëri.
 • Q: Unë kam filluar blerjen, por unë kam ndryshuar mendjen time dhe kam mbyllur faqen ose kam klikuar butonin për kthim, tani baneri është zhdukur.
  • A: Sapo ju klikoni mbi ofertën dhe shkoni në faqen për pagesën e ofertës, baneri do të zhduket për 1-2 orë. Nëse ju doni të shkoni në metodat e pagesave dhe të shikoni më shumë opsione për pagesë, klikoni Anulo pas keni inspektuar çdo mundësi, kështu që ju mund të shifni përsëri banerin.
 • Q: Si mund ta kem përsëri banerin ?
  • A: Pas 1-2 orëve fshini cache/cookies dhe baneri duhet të jetë përsëri në faqen tuaj.
 • Q: Pse une nuk e kam pranuar ende Pakon e furnizimit paski kamë bërë blerjen përmes UltimatePay?
  • A: Ndonjëherë përpunimi i pagesës mund të marrë deri në disa orë ose ditë në varësi të vendndodhjes tuaj. Zakonisht pas një blerje ju do te merrni informacion mbi se sa kohë mund të të marrë që blerja të jenë përpunuar.
 • Q: Unë fillova një transaksion përmes ofertës së pagesës por Pako e furnizimit është vonuar, baneri u shfaq përsëri dhe kam filluar një transaksion të dytë me anë të një tjetër opsioni për pagesë. Unë u ngarkova dy herë, por kam marrë vetëm një Pako të furnizimit. Çfarë duhet të bëj?
  • A': Pasi ju e dini që ju keni qenë i ngarkuar, keni pak durim dhe presni që procesi i pagesës të përfundohet me sukses, para se të përpiqeni përsëri për të provuar pagesën. 'Për blerjen e dytë ju do të merrni shumën standarde të arit që korrespondon me Icon-Euros.gif 9.90 €.
 • Q: Unë jam një konsumator Silver Loyalty. Nëse unë dua ta marrë Pakon e furnizimit a do të reduktohem në Bronze?
  • A: Ju do të mbani nivelin e takishëm të besnikërisë, ndërsa konsumatorët që nuk ishin Bronze ende, nuk do të hyjënë në Programin e Besnikërisë.


Special offers

Assault packAviator pack SBlack market packBlitzkrieg packCombat stashInfantry kitMaverick packMonthly gold packPower packSupply packTycoon packWar stashTraining contractGame tokens
Seasonal: Gift packShadow Fighter Pack S