Мотивација

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
FrançaisIcon-France.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Empires&Determination.png

Када је регија дуго окупирана, мотивација људи да збаци окупаторе с временом расте. То води до мотивационог бонуса који повећава утицај у бици против окупатора.

Мотивација је уведена на шести рођендан еРепублика, 2192. дана.

Мотивациони бонус

Influence bonus.png Када почне ослободилачки рат, утицај сваког војника који се бори на страни устаника се множи мотивационим бонусом.
Утицај у бици се односи на твоје дејство на зид. Мотивациони бонус повећава само твој утицај, али не утиче на на штету коју нанесеш или ранг поене. Другим речима, играчи и даље имају исту количину штете за медаљу правог патриоте или јунака битке, али њихов утицај на зид се увећава.
Напомене:
  • Мотивациони бонус не увећава утицај од бомби, ракета и герилских борби;
  • Ударци направљени користећи бустере (појачиваче) за штету или базуке множе се мотивационим бонусом као и нормални ударци.

Како се рачуна мотивација?

Determination.png

Мотивациони бонус пропорционалан је броју дана који је регија окупирана. Што је регија дуже под окупацијом, то је мотивација већа.

Када је регија ослобођена, мотивација се постепено смањује. На пример, ако Финска ослободи Лапланд од Шведске окупације која је трајала 200 дана, и Шведска нападне ту регију после неколико дана, Финска и њени савезници и даље имају вискок мотивациони бонус када се бране. Међутим, ако Шведска успе да освоји ту регију упркос високом мотивационом бонусу, множилац се враћа на 1.

Determination 1 SRB.png Determination 2 SRB.png

Види још


Рат

Упутство за војникеРатОбјава ратаПриродни непријатељВаздушни нападБојно пољеАвионске биткеБорбене дивизијеОслободилачки ратМотивацијаИмперијаОдбрамени штитРатовиСписак ратова